Syksyn harjoituskausi

SYKSYN TREENIKAUSI 7.9.-31.12.2020

Agility, TOKO ja Rally-toko

Ryhmähaku: 10.-17.8.

Ryhmäpaikkaa hakeneille lähetetään sähköpostitse tieto paikan saamisesta 24.8. mennessä. Tarkistathan silloin, oletko saanut ryhmäpaikan ja ilmoitat kouluttajallesi 31.8. mennessä, jos otat paikan vastaan. Kuittaamattomat paikat laitetaan uudelleen jakoon 1.9. Syyskausi alkaa 7.9.

Kauden aikana on vähintään 13 ohjattua treenikertaa. Lisäksi ryhmillä on muutamia omatoimivuoroja. Kaikki viikkoryhmämme treenaavat Alasintien hallilla. Kuivasjärvelle voi perustaa kimpparyhmiä. Agilityryhmät harjoittelevat koko kentän radalla (yksi poikkeus), ja tokoryhmille järjestetään koko kenttä tyhjäksi.

Rally-tokoon tulee yksi ryhmä: mölli-ALO-ryhmä treenaa keskiviikkoisin Alasintien hallilla. Lisäksi voi perustaa rallyn kimpparyhmiä.

AGILITYN ERIKOISKOULUTUSRYHMÄ
Lisätietoa.

KOULUTTAJARYHMÄT
Lisätietoa.

AGILITYN NUORISORYHMÄ
Lisätietoa.

HINNAT
Limingantullin hallissa 170 euroa. Saman ohjaajan 2., 3. jne. koira 150 e/ ryhmäpaikka.
Kuivasjärven hallissa/ulkokentällä 120 euroa. Saman ohjaajan 2., 3. jne. koira 100 e/ ryhmäpaikka.
Kouluttajaryhmät 170 euroa.
Erikoiskoulutusryhmä 230 euroa.

Myös kimpparyhmän voi perustaa (treeniporukka, jolla ei ole kouluttajaa). Kimpparyhmä voi treenata joko Limingantullin hallilla tai Kuivasjärvellä. Kimpparyhmän hinta on Alasintielle 140 euroa, ja Kuivasjärvelle 100 euroa. Kimpparyhmän treeniaika on 15 minuuttia per koirakko eli neljän koirakon ryhmällä on tunti treeniaikaa.

Kausimaksuun (myös kimpparyhmämaksuun) sisältyy Limingantullin ja Kuivasjärven hallien ja kesäkentän käyttöoikeus. Omatoimitreenaamaan pääsee, kun hallissa / kentällä ei ole varauksia. Varaukset voi tarkistaa kotisivujen hallikalentereista.

Limingantullin hallissa on koko kentän agilityrata sunnuntai-illasta tiistain alkuiltaan. Radan – tai osan radasta – voi halutessaan purkaa omatoimitreenien ajaksi, mutta rata on rakennettava sen jälkeen takaisin.

Kurssilainen on myös oikeutettu osallistumaan eri lajien vapaavuoroille, joista ilmoitetaan ainakin jäsenten FB-ryhmässä.

Smartumeilla ja ePassilla voi maksaa vain agilitykursseja (ei tokoa ja rallya), ja niistä on ilmoitettava kauden alussa koulutusvastaava@oulunseudunkas.fi

Toivomme kaikkien viikkoryhmissä olevien talkoilevan kauden aikana noin 10 tunnin ajan. Talkoilla voi tapahtumissa (lokakuun match show, epikset, hallitalkoot), kisoissa (marraskuun lopun rally-kisat, agikisat, marraskuun match show) tai sopia muista talkoiluista (esim. kurssi-ilmoittautumisten vastaanottaminen) toimikuntavastaavien kanssa.

Kurssilaskut lähetetään sähköpostitse ja lasku maksetaan kahdessa erässä: eräpäivät 1.10 ja 1.11.

Jos kausi keskeytyy koronan takia (hallituksen ohjeistus) ennen 30.10., jälkimmäistä maksuerää ei tarvitse maksaa. Jos kausi keskeytyy 1.11 jälkeen, kurssimaksun loppuosaa ei palauteta. Poisjääviä treenikertoja ei korvata kauden jälkeen. Kauden aikana poissaoloja voi käydä korvaamassa muissa ryhmissä. Korvauskerroista ilmoitetaan jäsenten Facebook-ryhmässä. Jos et kuulu Facebookiin, kysy koulutusvastaavalta korvauspaikkoja: koulutusvastaava@oulunseudunkas.fi

Smartumeilla ja ePassilla voi maksaa vain agilitykursseja, ja niistä on ilmoitettava kauden alussa koulutusvastaava@oulunseudunkas.fi

HAE PAIKKAA TÄSTÄ

Hakemalla ryhmäpaikkaa hyväksyt KAS ry Varaus- ja peruutusehdot

Kommentointi on suljettu.