Hallisäännöt

Hallisäännöt

Kausikortin käyttöä koskevat säännöt täällä

Hallikalentereissa voi olla erikseen merkittyjä vapaavuoroja (esim. “agility-vapaavuoro”, “TOKO-vapaavuoro”). Näille voivat osallistua kaikki kyseisen lajin harrastajat, joilla on kausikortti, eli treenioikeus voimassa.

Tilojen käyttötarkoitus

Kaikkia tilojamme voi varata yksityiseen ja kaupalliseen käyttöön. Laji voi olla mikä tahansa, kunhan se ei vahingoita hallin pohjaa, tai käyttö ei ole riskinä välineiden rikkoutumiselle. Koiraurheilun lisäksi tiloja voi varata esimerkiksi jalkapalloiluun, keppihevosteluun tai synttärikäyttöön. Tapahtumia varten tulee ensin kysyä lupa halliyhtiöltä. Pentujen leikkikoulut ovat kiellettyjä Limingantullin hallissa, huonojen siisteyskokemusten vuoksi. Pentukurssien vetäjien täytyy pyytää erikseen lupa halliyhtiöltä.

Ovikoodi

Ovkoodi on henkilökohtainen/ajastettu toimimaan tietyksi ajaksi. Sitä ei saa missään tapauksessa luovuttaa eteenpäin. Hallin ovea ei saa pitää auki, sillä avonainen ovi kuluttaa hetkessä lukon paristovirran loppuun.

Kaluston käsittely ja säilytys

Agilityesteitä on käsiteltävä varoen. Esteitä ei saa siirtää vetämällä, vaan ainoastaan nostamalla. Agilityputkia säilytetään mahdollisimman kasassa (vaaka- tai pystyasennossa). Putken painoja ei saa heitellä! Purkaessa paino lasketaan alas. Esteet ja väliaidat on säilytettävä niille osoitetuissa paikoissa, TOKOn ja rally-tokon tarvikkeet säilytetään laatikoissa kentän reunalla. Rikkinäisistä esteistä ilmoitukset hallivihkoon tai: kasagilitysport(at)oulunseudunkas.fi.

Jos hallissa ei ole valmista agilityrataa, kaikki esteet tulee säilyttää reunoilla. Jos rata on rakennettu, voi esteitä siirtää, kunhan ne siirtää takaisin harjoittelun päätteeksi. Muistathan tarkastaa putkensuut, etteivät ne ole liikkuneet pois paikaltaan.

 

Galicanin puomin korkeuden säätäminen:   Katso video

Puomin päälle ei saa pinota lappeita. Puomin pinta rikkoutuu, kun lappeita liutetaan pintaa vasten.

 

 

Puomin lappeiden säilytys

Siisteys

Limingantullissa, ennen treenikentälle menoa on vaihdettava ulkokengät sisäkenkiin/ lenkkareihin. Eteisessä on kenkäteline.  Erityisesti kura-aikana myös koiran tassut tulee pyyhkiä sisään tullessa. Pyyhkeitä on ulko-oven oikealla puolella.

Jos vahinko sattuu hallissa, siivoa jäljet huolellisesti. Siivousohjeet ja – tarvikkeet löytyvät hallilta. Sakkomaksu on 5 €/ vahinko. Sakkomaksuilla hankitaan hallille siivoustarvikkeita. Sakkomaksun voi maksaa käteisellä hallin postilaatikkoon tai KAS AgilitySport Oy:n tilille FI09 5740 3020 0573 50
Viite 19059.

Koirien jätökset siivotaan kulkureiteiltä. Koirat ulkoilutetaan hallien piha-alueiden ulkopuolella. Piha-alueille, portin pieleen, rakennusten seiniin tai vastapäätä olevan kerrostalon pihalle koiria ei saa pissattaa.

Juoksuiset nartut saavat harjoitella vapaavuoroilla juoksuhousut jalassa. Ohjatuissa ryhmissä kouluttaja päättää, ottaako juoksuisia narttuja harjoituksiin.

Tupakointi on kielletty hallien ovien ja Limingantullissa lastaussillan edessä. Tupakointipaikka on pysäköintialueen reunassa.

Hiljaisuusaikoja noudatettava

Koirat eivät saa haukkua hallin pihalla. Tämä on erityisen tärkeää aikaisin aamulla ja myöhään illalla. Hallissa koira saa haukkua ollessaan suoritusvuorossa, mutta omaa vuoroa olisi hyvä odottaa hiljaa. Tilojen käyttöajat: Kuivasjärvi ma-su klo 8-22, Limingantulli ma-su 24 h.

Pysäköinti

Limingantullin hallin pihalla ei saa pysäköidä pistokepaikoille.

Hallissa ei saa säilyttää omia häkkejä. Kaikki hallissa olevat häkit ovat KAS ryn:n omaisuutta, eli kaikkien käytössä. Oman treenin ajaksi saa kuitenkin tuoda oman häkin halliin.

Koirat

Koiralla tulee olla rokotukset voimassa.

Koira ei saa olla vihainen toisille koirille/ihmisille ja sen tulee olla ohjaajansa hallinnassa.

Koira ei saa häiritä toisten koirien harjoituksia.

Väärinkäytöstilanteissa harjoitteluoikeus perutaan, sekä peritään haitasta aiheutuneet kulut.