Hallisäännöt

Harjoitteluajat: Kuivasjärvi ma-su klo 8-22, Limingantulli ma-su 24 h.

Harjoittelemassa voi käydä, kun hallikalentereissa on vapaata. Varaukset päivitetään kalenteriin ainakin vuorokautta ennen varausta.

Hallikalentereissa voi olla erikseen merkittyjä vapaavuoroja (esim. “agility-vapaavuoro”, “TOKO-vapaavuoro”). Näille voivat osallistua kaikki kyseisen lajin harrastajat, joilla on treenioikeus voimassa.

15 minuutin sääntö. Jos hallille tulee yhtä aikaa useampia koirakoita, he voivat halutessaan harjoitella yhtä aikaa tai sopia 15 min. harjoitteluvuoroista. Jos useampi koirakko on yhdessä harjoittelemassa ja hallille tulee uusi koirakko, hänen pitää päästä kohtuullisen odotusajan (30 min.) jälkeen harjoittelemaan. Limingantullin hallissa on valkoisia väliaitoja joilla voi tarvittaessa rajata tilaa niin että useampi voi harjoitella yhtäaikaa.

Agilityesteitä on käsiteltävä varoen. Esteitä ei saa siirtää vetämällä, vaan ainoastaan nostamalla. Agilityputkia säilytetään mahdollisimman kasassa (vaaka- tai pystyasennossa). Putken painoja ei saa heitellä! Esteet ja väliaidat on säilytettävä niille osoitetuissa paikoissa, TOKOn ja rally-tokon tarvikkeet säilytetään laatikoissa kentän reunalla. Rikkinäisistä esteistä ilmoitukset hallivihkoon tai: kasagilitysport(at)oulunseudunkas.fi.

Jos vahinko sattuu hallissa, siivoa jäljet huolellisesti. Siivousohjeet ja – tarvikkeet löytyvät hallilta. Sakkomaksu on 10,-/ vahinko. Sakkomaksun voi maksaa käteisellä hallin postilaatikkoon tai KAS AgilitySport Oy:n tilille FI09 5740 3020 0573 50
Viite 1905.

Koirien jätökset siivotaan kulkureiteiltä. Koirat ulkoilutetaan hallien piha-alueiden ulkopuolella. Piha-alueille, portin pieleen, rakennusten seiniin tai vastapäätä olevan kerrostalon pihalle koiria ei saa pissattaa.

Koirat eivät saa haukkua hallin pihalla. Tämä on erityisen tärkeää aikaisin aamulla ja myöhään illalla. Hallissa koira saa haukkua ollessaan suoritusvuorossa, mutta omaa vuoroa olisi hyvä odottaa hiljaa.

Halleille eivät saa tulla treenaamaan sellaiset henkilöt, joilla ei ole harjoitteluoikeus voimassa. Kausikorttilaisen tai viikkoryhmäläisen mukana hallille voi tulla treenaamaan, jos maksaa kaverimaksun (10,-/ treenikerta).
Asiasta tulee ilmoittaa halliytiölle ennen treenaamaan menoa sähköpostitse maksukuitin kera.
KAS AgilitySport Oy FI09 5740 3020 0573 50
Viite 1902
Väärinkäytöstilanteissa harjoitteluoikeus perutaan.

Hallissa ei saa säilyttää omia häkkejä. Kaikki hallissa olevat häkit ovat KAS ryn:n omaisuutta, eli kaikkien käytössä. Oman treenin ajaksi saa kuitenkin tuoda oman häkin halliin.

Juoksuiset nartut saavat harjoitella vapaavuoroilla juoksuhousut jalassa. Ohjatuissa ryhmissä kouluttaja päättää ottaako juoksuisia narttuja harjoituksiin.

Koiralla tulee olla rokotukset voimassa.

Koira ei saa olla vihainen toisille koirille/ihmisille ja sen tulee olla ohjaajansa hallinnassa.

Koira ei saa häiritä toisten koirien harjoituksia.

Limingantullissa, ennen treenikentälle menoa on vaihdettava ulkokengät sisäkenkiin/ lenkkareihin. Eteisessä on kenkäteline.  Erityisesti kura-aikana myös koiran tassut tulee pyyhkiä sisään tullessa. Pyyhkeitä on ulko-oven oikealla puolella.

Limingantullin hallin pihalla ei saa pysäköidä pistokepaikoille.

Tupakointi on kielletty hallien ovien ja Limingantullissa lastaussillan edessä. Tupakointipaikka on pysäköintialueen reunassa.