Koulutustilat

Oulun Seudun KAS ry oli Suomen ensimmäinen koiraseura, joka hankki oman harjoitteluhallin ympärivuotiseen käyttöön. Tällä hetkellä käytössämme on kolme harjoittelutilaa – Kuivasjärven halli ja sen yhteydessä oleva kesäkenttä sekä Limingantullin halli. Tilojen käyttötarkoitusta ei ole rajattu.

Kaikki tilojen käyttäjät sitoutuvat noudattamaan hallisääntöjä.

Ajankohtaiset tilojen tiedotteet ja ratapohjat täällä

Limingantullin halli

Sijaitsee osoitteessa Alasintie 1, Oulu. Halli on entinen varastotila joka on puolilämmin ja hallissa on 55mm kumirouhetäytteinen tekonurmipohja. Hallissa on täysi agilityn kilpailustandardit täyttävä Galicanin estesarja. Kontaktiesteet ovat Galicanin soft linea ja putket Sportstaffin mallistoa. Treenikäytössä on myös tokohypyt (avo- ja umpihyppy), sekä rally-tokon kyltit telineineen.

Katso tilojen tiedotteet välilehdeltä milloin hallissa on valmis agilityrata.

Ison treenikentän koko on 551m² (29,5m x 19,5m)
Esteet: Galicanin hypyt 15kpl, grip-putket: 1x 6m putki, 2x 5m putki ja 1x 3m putki, lisäksi 1x 4m Agimetin putki. Galicanin soft line -mallistoa pehmomuuri, pehmopituus, kehyksetön rengas, korkeussäädettävä keinu, A-este sekä korkeussäädettävä puomi, muovikepit, hajoavat okserin rimat, ohjurit ja verkot kepeille. Lisäksi hyppyjen in/out erotteluun verkot.
A:n kehikko, puomin kehikko, A:n bumpperi, vinokepit.
Lisäksi: TOKO umpihyppy ja avohyppy, PK hyppy. Kartioita ja muita tokotarvikkeita. Rally-tokon kylttisarja ALO-MES ja kylttitelineet. Hoopers-estesarja: hoopit, kaksi hoopers-putkea, veräjät ja tynnyrit.

Pienempään puuhasteluun on tarjolla 77 m² kokoinen täytteetön nurmitila, mutta sitä ei vuokrata erikseen. Lisäksi tiloissa on WC, keittiönurkkaus ja erillinen odotustila koirien häkeille.

Pieni treenitila 77 m2 (14m x 5,5 m)

Iso treenitila (A ja B kentät yhdessä).

AJO-OHJE (Alasintie 1)

Käynti hallin pihaan on Rautatienkadun puolelta, lähimpänä junarataa olevasta portista. Google Maps ei osaa ohjata oikeasta portista sisään. Sisäänkäynti halliin lastauslaiturilta, vihreästä ovesta, jossa on Yale-lukko. Syötä saamasi ovikoodi lukkoon, huomioi tähdet koodin alussa ja lopussa.

Käytävätilan valokatkaisija löytyy hallista vasemmalta seinältä sähkötaulujen välistä. Hallin valokatkaisija on sähkötaulun oikealla puolella.

Ethän anna koirasi tehdä tarpeitaan hallikiinteistölle.

Kuivasjärven halli

sijaitsee Kuivasjärvellä osoitteessa Ratsastuskentäntie 5, Oulu. Halli on entinen ratsastusmaneesi, jossa on maapohja ja se on mitoiltaan 17m x 48m. Halli on käytössä ympäri vuoden. Kesällä sekä hallissa että kesäkentällä on molemmissa täysi Agimetin agilityestesarja.

Hallista löytyy myös tokohypyt (avo- ja umpieste),  rally-tokokyltit (ALO, AVO, VOI, MES) sekä telineet ja kartioita.

Kuivasjärven halli ulkoa Kuivasjärven halli sisältä

Kesäkenttä

sijaitsee Kuivasjärven hallin vieressä. Kentän mitat ovat 12m x 50m

Kesällä 2023 kentällä on täysi Agimetin agilityestesarja.

Kesäkenttä