Koulutustilat

Oulun Seudun KAS ry oli Suomen ensimmäinen koiraseura, joka hankki oman harjoitteluhallin ympärivuotiseen käyttöön. Tällä hetkellä käytössämme on kolme harjoittelutilaa – Kuivasjärven halli ja sen yhteydessä oleva kesäkenttä , sekä Limingantullin halli.

Limingantullin halli

Sijaitsee osoitteessa Alasintie 1, Oulu. Käynti halliin on Rautatienkadun puoleiselta sivulta. Halli on entinen varastotila joka on lämmin ja hallissa on 55mm kumirouhetäytteinen tekonurmipohja. Hallissa on täysi agilityn kilpailustandardit täyttävä Agimet estesarja. Olemme muunmoassa hankkineet uudet Galican hyppyesteet. Treenikäytössä on myös tokohyppy, sekä rallytokon estekyltit telineineen.

Keväällä 2020 Kentällä on sunnuntai-illasta tiistai-iltaan puolikkaalla (A) kentällä. Rata on mahdollisesti kentällä myös muutamana lauantaina, mutta ei viikottain. Rataa voi muuttaa tai purkaa halutessaan, kunhan palauttaa sen alkuperäiseen muotoonsa treenin lopuksi.

Ison treenikentän koko on 551m² (29m x 18m)
Esteet: Hypyt 15kpl, 3x 6m putki (joista yhdessä on spiraalirunko), 1x 3m putki, muuri, pituus, rengas, korkeussäädettävä keinu, A-este, puomi, puukepit, 3 erilaiset ohjurit kepeille.
A:n kehikko, puolin kehikko, vinokepit.
Lisäksi: TOKO hyppy x 2, rallytoko kylttitelineet ja kyltit.

Pienempään puuhasteluun on tarjolla 77 m² kokoinen täytteetön nurmitila. Lisäksi tiloissa on WC, keittiönurkkaus ja erillinen odotustila koirien häkeille. Tällä kentällä ei ole agilityesteitä. TOKO esteitä saa käyttää.

Pieni treenitila

Iso treenitila (A ja B kentät yhdessä).

Kuivasjärven halli

sijaitsee Kuivasjärvellä osoitteessa Ratsastuskentäntie 5, Oulu. Halli on entinen ratsastusmaneesi, jossa on maapohja ja se on mitoiltaan 17m x 48m. Halli on käytössä ympäri vuoden.

Kuivasjärven halli ulkoa Kuivasjärven halli sisältä

Kesäkenttä

sijaitsee Kuivasjärven hallin vieressä. Kentän mitat ovat 12m x 50m

Kesäkenttä