Koulutustilat

Oulun Seudun KAS ry oli Suomen ensimmäinen koiraseura, joka hankki oman harjoitteluhallin ympärivuotiseen käyttöön. Tällä hetkellä käytössämme on kolme harjoittelutilaa – Kuivasjärven halli ja sen yhteydessä oleva kesäkenttä , sekä Limingantullin halli.

Limingantullin halli sijaitsee osoitteessa Alasintie 1, Oulu. Halli on entinen varastotila, joka on lämmin, ja hallissa on 55mm kumirouhetäytteinen tekonurmipohja. Hallissa on täysi agilityn kilpailustandardit täyttävä Agimet estesarja. Olemme muunmoassa hankkineet uudet Galican hyppyesteet. Treenikäytössä on myös tokohyppy, sekä rallytokon estekyltit telineineen.

Ison treenikentän koko on 551m², ja pienempään puuhasteluun on tarjolla 120m² kokoinen tila. Lisäksi tiloissa on WC, keittiönurkkaus ja erillinen odotustila koirien häkeille.

Kuivasjärven halli sijaitsee Kuivasjärvellä osoitteessa Ratsastuskentäntie 5, Oulu. Halli on entinen ratsastusmaneesi, jossa on maapohja ja se on mitoiltaan 17m x 48m. Halli on käytössä ympäri vuoden.

Kuivasjärven halli ulkoa Kuivasjärven halli sisältä

Kesäkenttä sijaitsee Kuivasjärven hallin vieressä.

Kesäkenttä

Koulutustilat ovat käytettävissä vapaavuoroilla halliavaimen lunastaneille.

Tiloja vuokrataan myös seuran ulkopuolisille toimijoille. Kysy lisää hallien vuokrauksesta: kasagilitysport (at) oulunseudunkas.fi