Syksyn 2019 ryhmähaku

Haku syksyn ryhmiin on päättynyt!

Huomaathan, että ryhmään pääsyn edellytyksenä on, että olet seuran jäsen. Ohjeet jäseneksi liittymiseen löydät täältä.

Ensimmäistä kertaa paikkaa hakevan ei ole tarvinnut talkoilla.

Agility- ja TOKO-ryhmälistat julkaistaan viimeistään 22.9.

AGILITY- JA TOKO-RYHMÄT, SYYSKAUSI 30.9.2019 – 12.1.2020

Kauden aikana on vähintään 12 ohjattua treenikertaa.

Agilityn kausiryhmiin koiran alaikäraja 12 kk. Ohjaajan alaikäraja 10 vuotta.

Ryhmät treenaavat KAS:n Limingantullin tekonurmipohjaisessa hallissa tai Kuivasjärven kivituhkapohjaisessa hallissa. Limingantullin ryhmissä harjoittelevien harjoittelukausimaksu on 140 euroa, 2.,3., jne. kausimaksu samalla kaudella 120 euroa. Kuivasjärven ryhmissä treenaavien maksu on 120 e ja 2., 3. jne. paikka 100 e/ryhmäpaikka.

Myös kimpparyhmän (treeniporukka, jolla ei ole kouluttajaa) voi perustaa. Kimpparyhmässä on oltava vähintään neljä koirakkoa ja sen hinta on 20 e halvempi kuin tavallisen ryhmäpaikan. HUOM. kimpparyhmille jää paljon aikoja arki-illoille Kuivasjärven hallilla ja Limingantullissakin kimpparyhmiä saa ainakin perjantai- ja sunnuntai-illoille.

Kurssimaksuun sisältyy kummankin hallin käyttöoikeus vapaavuoroilla. Hallissa voi harjoitella itsenäisesti, kun kalenterissa on “tyhjää” tai erikseen merkittyjä eri lajien vapaavuoroja (esim. “TOKO vapaavuoro”, “vapaavuoro”, “agility vapaavuoro”). Limingantullin hallissa on valmis agilityrata 2-3 päivänä viikossa.

Syyskaudelle tarvitaan kouluttajia agilityyn, tokoon ja rallytokoon. Uudet kouluttajat voivat kouluttaa kokeneemman kouluttajan parina. Toko- ja rallytokokouluttamisesta kiinnostuneet voivat ottaa 8.9. mennessä yhteyttä Pamu Soroseen: hipsuvarvas (at) gmail.com ja agilitykouluttamisesta kiinnostuneet Iina Hautalaan: koulutusvastaava (at) oulunseudunkas.fi

Syksyn kouluttajaetuudet: Kouluttajille maksetaan koulutusreissuista km-korvauksia 0,43 e/ km, korkeintaan 15 e/kerta. Tiistaisin on Tiina Leinosen vetämä kouluttajaryhmä, johon agilitykouluttajat voivat hakea mukaan. TOKO-kouluttajien viikkoryhmä treenaa keskiviikkoisin ja sitä vetää Päivi Kivelä. TOKO-kouluttajaryhmään voivat hakea mukaan myös rally-kouluttajat. Syyskaudelle on suunnitteilla myös kouluttajille tarkoitettuja vapaavuoroja.

Poissaoloja saa käydä korvaamassa muissa ryhmissä, korvauskerroista ilmoitetaan jäsenten Facebook-ryhmässä.

Kurssilaskut lähetetään sähköpostitse ja laskun voi maksaa kahdessa erässä.

Smartumeilla ja ePassilla voi maksaa vain agilitykursseja, kausikortteja ja hallivuokrauksia.

Jos haluat ryhmäpaikan kevääksi, talkoilethan syyskauden aikana.

Järjestämme myös erilaisia lyhytkursseja: pentu, arkitottis, agility, TOKO ja lisäksi näyttelytreenejä. Seuraa ilmoitteluamme!

Terveisin,

koulutustoimikunnat