KEVÄÄN TREENIKAUSI 11.1. – 30.4.2021 (16 viikkoa)
HOX! kaupungin asettamien rajoitusten vuoksi uusi jakso 8.2. – 19.5.

Agility, TOKO ja Rally-toko

Ryhmähaku: 7.-16.12. Ryhmäpaikkaa hakeneille lähetetään tieto ryhmäpaikasta tai ilman paikkaa jäämisestä sähköpostitse viimeistään 28.12. Tarkistathan silloin, oletko saanut ryhmäpaikan ja ilmoitat 3.1. mennessä, otatko paikan vastaan. Kevätkausi alkaa 11.1. ja kauden aikana on vähintään 13 ohjattua treenikertaa.

Agilityn viikkoryhmiin koiran alaikäraja 12 kk. Ohjaajan alaikäraja 10 vuotta.

Myös kimpparyhmän (treeniporukka, jolla ei ole kouluttajaa) voi perustaa. Kimpparyhmässä on oltava vähintään neljä koirakkoa.

Rally-toko-ryhmä on keskiviikkoisin. Tulossa on vain ALO- tai ALO-AVO-ryhmä, jos ei löydy useampia kouluttajia.

Agilityn alkeisryhmä treenaa keskiviikkoisin. Ryhmä sopii koirakoille, joilla ei ole ennestään ollenkaan agilitytaustaa.

Poissaoloja voi korvata muissa ryhmissä, korvauskerroista ilmoitetaan jäsenten Facebook-ryhmässä.

Jos haluat ryhmäpaikan kesäksi tai syksyksi, talkoilethan kevätkauden aikana vähintään 10 tunnin verran. Talkoilla voi KAS:n kisoissa (pääsiäisagit ja toukokuun rally-kisat), toimikunnissa, hallitalkoissa ja muissa tapahtumissa. Muistathan että jokainen jäsen voi järjestää tapahtumia.

KOULUTTAJAKSI?
Kevätkaudelle tarvittaisiin vielä lisää kouluttajia agilityyn, tokoon ja rallytokoon. Uudet kouluttajat voivat kouluttaa kokeneemman kouluttajan parina. Toko- ja rallytokokouluttamisesta kiinnostuneet voivat ottaa 10.12. mennessä yhteyttä Pamu Soroseen: hipsuvarvas (at) gmail.com ja agilitykouluttamisesta kiinnostuneet Iina Hautalaan: koulutusvastaava (at) oulunseudunkas.fi

Tokoon tarvittaisiin vielä puoleksi kaudeksi kouluttajat seuraaville ryhmille: ti klo 17 ryhmä , ti klo 19.45 ryhmä ja pe illan ryhmä. Puoli kautta= kertoja tulee kauden aikana kuusi.

Kouluttajia tarvitaan myös lyhytkursseille: pentu, arkitottis, agility, TOKO ja näyttelytreenit

Kouluttajaetuudet:
– Kouluttajille maksetaan koulutusreissuista km-korvauksia 0,43 e/ km, korkeintaan 15 e/kerta.
– Kouluttajan ei tarvitse kerryttää talkootunteja
– Oikeus osallistua kouluttajaryhmään.

AGILITYN ERIKOISKOULUTUSRYHMÄ
Lisätietoa.

KOULUTTAJARYHMÄT
Lisätietoa.

AGILITYN NUORISORYHMÄ
Lisätietoa.

NAKSUTINKOULUTUS JA AKTIVOINTIRYHMÄ
Lisätietoa

HINNAT
Limingantullin hallissa 170 euroa / 13 krt. Saman ohjaajan 2., 3. jne. koira 150 e/ ryhmäpaikka.
Kouluttajaryhmät
   – Agility 170 euroa / 13 krt
   – TOKO ja rally 140 euroa / 10 krt
Agilityn erikoiskoulutusryhmä 230 euroa / 12 krt.
Kimpparyhmä 150 euroa.
Naksutinkoulutus- ja aktivointiryhmä 110 euroa / 10 krt.

Kurssimaksuun sisältyy Limingantullin ja Kuivasjärven hallien käyttöoikeus vapaavuoroilla. Hallissa voi harjoitella omatoimisesti, kun kalenterissa on “tyhjää” tai erikseen merkittyjä eri lajien vapaavuoroja. Limingantulliin yritetään saada valmis agilityrata su illasta ma iltaan.  Radan – tai osan radasta – voi halutessaan purkaa omatoimitreenien ajaksi, mutta rata on rakennettava sen jälkeen takaisin.

LASKUTUS
Kurssilaskut lähetetään sähköpostitse ja lasku maksetaan kahdessa erässä. 1. erän eräpäivä on 1.2. ja 2. erän 15.3.
HUOM! Kevätkauden ryhmäpaikkamaksua ei voi maksaa yhdessä erässä. Jos kausi keskeytyy korona-rajoitusten takia pidemmäksi aikaa ennen 15.3., jälkimmäistä maksuerää ei tarvitse maksaa ja ryhmäläisille järjestetään 1-3 korvauskertaa. Jos kausi keskeytyy 15.3. jälkeen, treenikausi voidaan tarvittaessa keskeyttää ja ryhmäläisille palautetaan osa ryhmäpaikkamaksusta (poisjäävien treenikertojen mukaisesti).

Smartumeilla ja ePassilla voi maksaa vain agilitykursseja, kausikortteja ja hallivuokrauksia. Jos haluat maksaa näillä, ilmoitathan siitä 8.1. mennessä: rahastonhoitaja (at) oulunseudunkas.fi.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ

Hakemalla ryhmäpaikkaa hyväksyt KAS ry Varaus- ja peruutusehdot