KESÄKAUSI 31.5.-29.8.2021

AGILITY-, TOKO- JA RALLY-RYHMÄT

Ryhmähaku: 6.-14.5. Ryhmäpaikkaa hakeneille lähetetään tieto ryhmäpaikasta tai ilman paikkaa jäämisestä sähköpostitse viimeistään 23.5. Tarkistathan silloin, oletko saanut ryhmäpaikan ja ilmoitat 29.5. mennessä, otatko paikan vastaan.

HAE TÄSTÄ

Kauden aikana on vähintään 10 ohjattua treenikertaa

Agilityn viikkoryhmiin koiran alaikäraja 12 kk. Ohjaajan alaikäraja 10 vuotta.

Kesäkaudella on myös eri lajien kimpparyhmiä, joilla ei ole kouluttajaa. Kimpparyhmissä voi olla 4-6 koirakkoa. Treeniaikaa on 1-1,5 h. Agilityn kimpparyhmät pyritään sijoittamaan sellaiseen ajankohtaan, että hallissa/ kentällä on ryhmän treeniaikana valmis rata.

Poissaoloja voi korvata muissa ryhmissä, korvauskerroista ilmoitetaan jäsenten Facebook-ryhmässä.
Jos haluat ryhmäpaikan syksyksi, talkoilethan vähintään 10 tunnin verran. Talkoilla voi KAS:n kisoissa (heinäkuun agilitykisat, 15.5. rally-kisat), toimikunnissa, 8.5. pidettävissä hallitalkoissa ja muissa tapahtumissa.

Kaikkiin ryhmäpaikkamaksuihin (myös kimpparyhmät!) sisältyy Limingantullin ja Kuivasjärven hallien sekä kesäkentän käyttöoikeus vapaavuoroilla. Harjoittelemaan voi mennä, kun kalenterissa on “tyhjää” tai erikseen merkittyjä eri lajien vapaavuoroja. Limingantulliin yritetään saada valmis agilityrata muutamille peräkkäisille päiville. Radan – tai osan radasta – voi halutessaan purkaa omatoimitreenien ajaksi, mutta rata on rakennettava sen jälkeen takaisin.

LASKUTUS
Kurssilaskut lähetetään sähköpostitse ja lasku maksetaan kahdessa erässä. 1. erän eräpäivä on 15.6. ja 2. erän 1.8.

Ryhmäpaikan hinta on 100 euroa. Toisen, kolmannen jne. paikan hinta on 80 euroa. Kimpparyhmän hinta on 60 euroa per koirakko.

HUOM! Ryhmäpaikkamaksua ei voi maksaa yhdessä erässä. Jos kausi keskeytyy korona-rajoitusten takia pidemmäksi aikaa ennen 15.7., jälkimmäistä maksuerää ei tarvitse maksaa ja ryhmäläisille järjestetään 1-2 korvauskertaa. Jos kausi keskeytyy 1.8. jälkeen, treenikausi voidaan tarvittaessa keskeyttää ja ryhmäläisille palautetaan osa ryhmäpaikkamaksusta (poisjäävien treenikertojen mukaisesti).
Smartumeilla ja ePassilla voi maksaa vain agilitykursseja. Jos haluat maksaa näillä, ilmoitathan siitä 5.6. mennessä: rahastonhoitaja (at) oulunseudunkas.fi.

Hakemalla ryhmäpaikkaa, hyväksyt Oulun seudun KAS ry:n varaus- ja peruutusehdot: https://www.oulunseudunkas.fi/wp-content/uploads/2020/07/KAS-ry-Varaus-ja-peruutusehdot.pdf

KOULUTTAJAKSI?
Kesäksi tarvitaan kouluttajia agilityyn, tokoon ja rallytokoon. Uudet kouluttajat voivat kouluttaa kokeneemman kouluttajan parina. Toko- ja rallytokokouluttamisesta kiinnostuneet voivat ottaa 12.5. mennessä yhteyttä Pamu Soroseen: hipsuvarvas (at) gmail.com ja agilitykouluttamisesta kiinnostuneet Iina Hautalaan: koulutusvastaava (at) oulunseudunkas.fi
Kouluttajia tarvitaan myös lyhytkursseille: pentu, arkitottis, agility, TOKO ja näyttelytreenit
Kouluttajaetuudet:
– Kouluttajille maksetaan koulutusreissuista km-korvauksia 0,43 e/ km, korkeintaan 15 e/kerta.
– Kouluttajan ei tarvitse kerätä talkootunteja
– Oikeus osallistua kouluttajaryhmään