Kevään ryhmähaku 2020

AGILITY-, TOKO- JA RALLY-RYHMÄT, KEVÄTKAUSI 27.1. – 3.5.

Ryhmähaku: 9.-20.12. Ryhmälistat julkaistaan viimeistään 12.1. kotisivuilla ja Facebook-ryhmissä. Tarkistathan silloin, oletko saanut ryhmäpaikan ja ilmoitat annettuun päivämäärään mennessä, jos et ota paikkaa vastaan. Kevätkausi alkaa 27.1.

Kauden aikana on vähintään 12 ohjattua treenikertaa.

Agilityn kausiryhmiin koiran alaikäraja 12 kk. Ohjaajan alaikäraja 10 vuotta.

Ryhmissä harjoittelevien kausimaksu on 145 euroa, 2.,3., jne. ryhmäpaikkamaksu samalla kaudella 125 e.

Myös kimpparyhmän (treeniporukka, jolla ei ole kouluttajaa) voi perustaa. Kimpparyhmässä on oltava vähintään neljä koirakkoa ja sen hinta on 20 e halvempi kuin tavallisen ryhmäpaikan.

Saamme kevätkaudelle muutaman vuoden tauon jälkeen agilityn nuorisoryhmän. Nuorisoryhmään ei haeta tällä lomakkeella. Jos olet kiinnostunut nuorisoryhmästä, ole yhteydessä sen kouluttajaan: anette.e.salmela(at)gmail.com.

Keväällä on myös rally-tokoa: maanantaisin ALO-viikkoryhmä (tarkoitettu aloitteleville harrastajille), viikottainen rally-vapaavuoro ja lisäksi rallyn ratatreenejä ja lyhytkursseja.

Kurssimaksuun sisältyy Limingantullin ja Kuivasjärven hallien käyttöoikeus vapaavuoroilla. Hallissa voi harjoitella itsenäisesti, kun kalenterissa on “tyhjää” tai erikseen merkittyjä eri lajien vapaavuoroja. Limingantullin hallissa on valmis agilityrata maanantaisin ja tiistaisin.

Poissaoloja saa käydä korvaamassa muissa ryhmissä, korvauskerroista ilmoitetaan jäsenten Facebook-ryhmässä.

Kurssilaskut lähetetään sähköpostitse ja laskun voi maksaa kahdessa erässä.

Smartumeilla ja ePassilla voi maksaa vain agilitykursseja, kausikortteja ja hallivuokrauksia.

Jos haluat ryhmäpaikan kesäksi tai syksyksi, talkoilethan kevätkauden aikana.

Kevätkaudelle tarvittaisiin kouluttajia agilityyn, tokoon ja rallytokoon. Uudet kouluttajat voivat kouluttaa kokeneemman kouluttajan parina. Toko- ja rallytokokouluttamisesta kiinnostuneet voivat ottaa 13.12. mennessä yhteyttä Pamu Soroseen: hipsuvarvas (at) gmail.com ja agilitykouluttamisesta kiinnostuneet Iina Hautalaan: koulutusvastaava (at) oulunseudunkas.fi

Tokoon tarvittaisiin vielä puoleksi kaudeksi kouluttajat seuraaville ryhmille: ti klo 18.45 mölliryhmä (ryhmä tarkoitettu erityisesti pennuille), ti klo 19.45 ALO- tai ALO/AVO-ryhmä ja su klo 17 mölli- tai mölli-ALO-ryhmä. Puoli kautta= koulutuskertoja tulee kauden aikana 5-7.

Kouluttajaetuudet:
– Kouluttajille maksetaan koulutusreissuista km-korvauksia 0,43 e/ km, korkeintaan 15 e/kerta.
– Keskiviikkoisin on Tiina Leinosen vetämä kouluttajaryhmä, johon agilitykouluttajat voivat hakea mukaan.
– Kouluttajat voivat valita mihin ryhmään haluavat omalle koiralleen ryhmäpaikan.
– Kevätkaudelle on suunnitteilla kouluttajille tarkoitettuja vapaavuoroja (tulossa myös rally-vapaavuoro!).

Kouluttajia tarvitaan myös lyhytkursseille: pentu, arkitottis, agility, TOKO ja näyttelytreenit. Näyttelytreenit alkavat kevätkaudella pyöriä viikottain. Nätopäivä on luultavasti maanantai. Seuraa ilmoitteluamme!

Hae ryhmäpaikkaa tästä!