Kevään 2019 ryhmähaku

Haku kevään ryhmiin on päättynyt!

Huomaathan, että ryhmään pääsyn edellytyksenä on, että olet seuran jäsen. Ohjeet jäseneksi liittymiseen löydät täältä.

Agility- ja TOKO-ryhmälistat julkaistaan viimeistään 28.1.2019

AGILITY- JA TOKO-RYHMÄT, KEVÄTKAUSI 4.2. – 2.6.2019

Kauden aikana on vähintään 12 ohjattua treenikertaa.

Agilityn kausiryhmiin koiran alaikäraja 12 kk. Ohjaajan alaikäraja 10 vuotta.

Kaikki ryhmät treenaavat KAS:n kivituhkapohjaisessa hallissa Kuivasjärvellä. Sään salliessa treenataan viereisellä ulkokentällä.

Harjoittelukausimaksu on 120 €. Kaksi tai useampi ryhmäpaikka harjoittelukausimaksun lisäksi aina 80 €/ ryhmäpaikka. (Esim. kaksi ryhmäpaikkaa siis 120 € + 80 € = 200 €).

Kevätkaudella ei ole rally-tokon viikkoryhmää. Keväällä pyritään kuitenkin järjestämään säännöllisesti rally-tokon ratatreenejä. Jos innokkaita rally-treenaajia löytyy, he voivat halutessaan koota viikottain treenaavan kimpparyhmän. Kimpparyhmässä pitää olla vähintään neljä koirakkoa. Kimpparyhmäläisten kurssimaksu on 110 €/ kevätkausi.

TOKO-ryhmät ovat kevätkaudella maanantaisin ja mahdollisesti myös sunnuntai-iltaisin. TOKO-ryhmille tarvittaisiin vielä lisää kouluttajia. Kouluttaa voi koko kauden, puoli kautta tai vetää treenit esimerkiksi 3-4 kertaa kevätkauden aikana. Kouluttamiseen liittyvät kyselyt ja ilmoittautumiset voi mailata Pamu Soroselle: hipsuvarvas AT gmail.com

Kurssimaksuun sisältyy kentän käyttöoikeus vapaavuoroilla. Kentällä voi harjoitella itsenäisesti, kun kalenterissa on “tyhjää” tai erikseen merkittyjä eri lajien vapaavuoroja (esim. “TOKO vapaavuoro”, “agility vapaavuoro”). Kentällä tai hallissa on valmis agilityrata kahtena päivänä viikossa.

Poissaoloja saa käydä korvaamassa muissa ryhmissä. Korvauskerroista ilmoitetaan jäsenten Facebook-ryhmässä.

Kurssilaskut lähetetään sähköpostitse ja laskun voi maksaa kahdessa erässä.

Smartumeilla ja ePassilla voi maksaa vain agilitykursseja ja kausikortteja.

Jos haluat ryhmäpaikan kesäksi, talkoilethan kevätkauden aikana.

Terveisin,

koulutustoimikunnat