2020 koulutusryhmät

Syksy (7.9.-31.12.)

Keskiviikon TOKO-ryhmä treenaa Kuivasjärven hallissa, muut ryhmät Limingantullissa. Lisätietoa halleista.
Ryhmäpaikkamaksuun sisältyy 13 ohjattua harjoituskertaa sekä hallien ja kentän käyttöoikeus silloin, kun niillä ei ole varauksia. Limingantullissa on valmis agilityrata sunnuntai-illasta tiistai-iltaan. Rata vaihtuu sunnuntai-iltaisin. Rataa voi muuttaa tai purkaa, kunhan palauttaa sen alkuperäiseen muotoonsa. Ratapiirrokset ja muut ajankohtaiset tiedot halleista päivittyvät tänne. TOKO- ja rally-harrastajille on syyskaudella tarjolla vapaavuoroja. Mahdollisia vapaavuoroaikoja, joita voidaan varata, jos osallistujia löytyy: TOKO ke klo 19.30-20.30 (kenttä A), rally ke klo 20.30-21.30 ja TOKO su klo 16-17 tai TOKO ja rally Kuivasjärven halli (arki-ilta klo 18-19 alk.)

MAKSU
Saat ryhmäpaikkalaskun sähköpostiisi. Yhden koiran ryhmäpaikkamaksu on 170€. Jos samalla omistajalla on toinen ryhmäpaikka, on sen hinta 150€. Agilityn erikoiskoulutusryhmäläisten maksu on 230€.
Lasku maksetaan kahdessa erässä: 1. erä 1.10. ja 2. 1.11. Jos kausi keskeytyy koronan takia (hallituksen ohjeistus) ennen 30.10., jälkimmäistä maksuerää ei tarvitse maksaa. Jos kausi keskeytyy 1.11. jälkeen, kurssimaksun loppuosaa ei palauteta. Poisjääviä treenikertoja ei korvata kauden jälkeen. Agilityryhmäpaikkamaksuja voi maksaa Smartumilla tai ePassilla. Ilmoitathan tästä heti osoitteeseen rahastonhoitaja(at)oulunseudunkas.fi, jos haluat maksaa näillä. Jos haluat ryhmäpaikan kevääksi, talkoilethan syksyllä ainakin yhden päivän ajan (talkoovelvoite 10 tuntia). Talkoilla voi mätsäreissä, epiksissä, hallitalkoissa tai ottaa kurssien ilmoittautumisia vastaan yms.

POISSAOLOT
MUISTA! – Jos et pääse harjoituksiin, ilmoita poissaolostasi kouluttajallesi.
Voit käydä korvaamassa poissaoloja muissa ryhmissä. Kouluttajat ilmoittavat jäsenten Facebook-ryhmässä korvauspaikoista. Ilmoittaudu näihin kommentoimalla ilmoituksen alle.

YLEISTÄ
Luethan hallisäännöt. Kuivasjärven kenttä ja halli sijaitsevat hevosurheilualueella. Älä anna koirasi haukkua hevosia ja autoillessasi ohita hevoset hiljaista vauhtia ajaen mahdollisimman kaukaa.  Vältä koiran haukuttamista. Agilityrataa tehdessään koira saa haukkua. Muulloin koira pitää viedä autoon, jos se ei pysty odottamaan hiljaa.

Älä vie Limingantullin halliin kuraista koiraa, vaan kuivaa koira ennen halliin menemistä. – Hallien pihoille ei saa pissattaa koiria. Jos koira tekee tarpeensa halliin tai merkkaa esteisiin, siivoa jäljet. Limingantullin hallissa on pissa- ja kakkasakkomaksu. Likaiset siivouspaperit ja koirankakkapussit viedään ulkoroskikseen. Koirien jätökset on kerättävä hallin läheisyydestä!

Koiraa tulee käyttää 20-30 min. lämmittely- ja jäähdyttelylenkeillä agilityharjoitusten yhteydessä.
Ota muissa ryhmissä harjoittelevat huomioon. Mene halliin vasta ryhmäsi vuoron alkaessa. Kun harjoitukset päättyvät, pakkaa tavarasi ripeästi ja poistu kentältä, että seuraavat pääsevät aloittamaan. Koiran on oltava koko ajan ohjaajan hallinnassa. Ole huolellinen, ettei koirasi karkaa toisten koirien luo.

Noudatathan yleistä siisteyttä. Roskat ja pudonneet makupalat tulee kerätä harjoitusten jälkeen pois. Viikkoryhmille on tulossa siivousvuorot Limingantulliin. Pidetään halli yhdessä siistinä! – Rataa rakentavat ja sen purkavat ryhmät: jokaisen ryhmäläisen kuuluu osallistua radan rakentamiseen ja purkamiseen. Auta myös kouluttajaa nostamaan rimakorkeuksia säkäkorkeuden vaihtuessa.

KORONA!
Muistathan, ettei halleille ja kentälle saa tulla flunssaisena tai yskäisenä. Jokaisella treenaajalla tulee olla omat treenivälineet mukana eikä treenikavereilta lainailla tavaroita. Halleilla on käsidesiä ja vessassa käsisaippuaa. Puhdistathan kätesi tullessasi treeneihin ja tarvittaessa muulloinkin.

PAIKAN VASTAANOTTAMINEN
Kaikille ryhmäpaikkaa hakeneille on ilmoitettu sähköpostitse, ovatko he saaneet ryhmäpaikan. Jos otat ryhmäpaikan/ -paikat vastaan, kuittaa paikkasi kouluttajallesi 31.8. mennessä. 1.9. kuittaamattomat ja perutut paikat kaupitellaan eteenpäin. Kun kuittaat paikkasi kouluttajallesi, kerro lyhyesti koirastasi, tasostanne ja treenitoiveistasi. Saat kouluttajaltasi paluupostissa hallien ovikoodit, joilla halleille pääsee omatoimitreenaamaan syyskuussa.

SYYSKAUDEN RYHMÄT
Keskiviikon TOKO-ryhmä treenaa Kuivasjärven hallissa, muut ryhmät Limingantullissa.

MAANANTAI
17.00-18.15 agility, koul. Anette Salmela
18.15-19.45 agilitykouluttajat, koul. Tiina Leinonen
19.45-21.00 agility, koul. Elina Holappa & Krista Oikarinen

TIISTAI
17.00-18.15 agility, koul. Birgitta Santaniemi
18.00-19.30 TOKO-kouluttajat, koul. Päivi Kivelä
19.45-21.00 TOKO, koul. Maarika Savolainen, Kaija Kajosmäki & Pamu Soronen

KESKIVIIKKO
18.00-19.15 agility, koul. Anette Salmela (kenttä B)
18.15-19.30 rally, koul. Kaija Kajosmäki (kenttä A)
19.15-20.45 agility, koul. Tiina Nykänen (kenttä B)
19.30-20.30 rally, koul. Sirpa Suvanto (kenttä A)
19.15-20.15 TOKO, koul. Milja Virranniemi & Satu Leinonen (Kuivasjärven halli)

TORSTAI
17.00-18.15 agility, koul. Anne Olli
18.15-19.30 agility, koul. Jaana Janhunen & Sonja Oikarainen
19.30-21.30 agility EKR, koul. Anna-Maria Niemelä

PERJANTAI
17.00-18.30 agility, koul. Jonna Kelhä

SUNNUNTAI
17.00-18.00 TOKO, koul. Pamu Soronen & Laura Kainulainen
18.00-19.30 agility, koul. Anne Härkönen

Mukavaa treenisyksyä! Terveisin agilityvastaava Iina (koulutusvastaava at oulunseudunkas.fi sekä TOKO- ja rally-vastaava Pamu (hipsuvarvas at gmail.com)