Agilityn erikoiskoulutusryhmä

Agilityn erikoiskoulutusryhmä

Kiinnostaako tavoitteellinen harjoittelu ja agilityssa kehittyminen? Haluaisitko oppia onnistumaan kauden tärkeimmissä kilpailuissa? Oletteko sinä ja koirasi potentiaalinen koirakko, jolla on motivaatiota ja halua päästä huipulle? Jos vastaat kyllä, hae mukaan Oulun Seudun Kennel- ja Agilityseura KAS ry:n erikoiskoulutusryhmään!

Kuka voi hakea mukaan?
Ryhmään hakevalla ohjaajalla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi, jonka edustusseura on KAS. Etusijalla ryhmään ovat 3-luokassa kilpailleet koirakot.

Erikoiskoulutusryhmään haetaan ohjaajia, jotka ovat motivoituneita ja valmiita sitoutumaan valmennusryhmään aina vuoden loppuun saakka, tekemään työtä kehittymisensä eteen sekä jatkamaan systemaattista harjoittelua myös treenikertojen välissä.

Harjoittelumuodoltaan koulutus on valmennuksellista ryhmäkoulutusta. Koulutus perustuu yksilöllisyyteen, jossa jokainen ryhmään valittava koirakko saa tukea kehittymiseensä koiran ja ohjaajan lähtökohdat, ominaisuudet ja yksilölliset kehittymistavoitteet huomioon ottaen. Ryhmälle luodaan oma Facebookryhmä,

Päämäärä
Erikoiskoulutusryhmän tarkoituksena on antaa tasokasta koulutusta seuran huippukoirakoille, ja tällä tavoin tuoda KAS takaisin arvokisojen lähtölistoihin. Kouluttamalla ohjaajia yhä paremmiksi koiran kouluttajaksi ja ohjaajaksi pyrkimyksenä on, että saatuja oppeja jaettaisi myös seuran sisällä muille koirakoille.

Lisätietoa ryhmiinhaun yhteydessä.