Koulutukset

KAS ry järjestää jäsenistölleen eritasoisia koulutuksia eri lajeista.
Koulutusryhmät välilehdeltä löydät infoa viikkoryhmistämme.
Kaikki lyhytkurssit julkaistaan tapahtumakalenterissa.

Agility

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille ihmisille. Nimitys agility on peräisin englannin kielestä, ja tarkoittaa ketteryyttä, notkeutta ja terävä-älyisyyttä.

Agilityn perusajatus on, että ihmisen ohjaama koira suorittaa ennalta määritetyn esteradan virheettömästi ja mahdollisimman nopeasti. Ohjaaja käyttää koiran ohjaamiseen ääntään ja kehonsa liikkeitä koskettamatta koiraa tai esteitä. Kaiken kaikkiaan agility tarjoaa ihmiselle ja koiralle hauskaa yhdessä tekemistä, josta molemmat nauttivat ja jossa molemmat saavat liikkua. (www.agilityliitto.fi)

KAS tarjoaa agilitykoulutusta kaiken tasoisille koirakoille ja järjestää epävirallisia ja virallisia agilitykilpailuja ympäri vuoden. Lisää tietoa KAS:n järjestämista koulutuksista löydät seuraavilta sivuilta:

TOKO

TOKOlla tarkoitetaan sekä Kennelliiton sääntöjen mukaisesti pidettäviä tottelevaisuuskokeita että yleisemmin koirien tottelevaisuuskoulutusta.

Koulutuksen tavoitteena on iloisesti totteleva koira. Tottelevaisuuskoulutus lisää koiran ja omistajan yhteisymmärrrystä, helpottaa arkielämää sekä antaa koiralle virikkeitä ja hyvän perustan muihin koiraharrastusmuotoihin. Tottelevaisuuskokeissa testataan koiran ja ohjaajan yhteistyötä.

Rally-toko

PK-lajit

Näyttelytottumusharjoitukset

Pentukurssit

Arkitottelevaisuus