Kouluttajia haussa kevätkaudelle

Kevääksi tarvitaan kouluttajia agilityyn, tokoon ja rallytokoon. Kouluttaa voi yksin tai parin kanssa ja/tai osan kaudesta. Uudet kouluttajat voivat kouluttaa kokeneemman kouluttajan parina. Toko- ja rally-tokokouluttajien ilmoittautumiset 10.12. mennessä Pamu Soroselle: hipsuvarvas (at) gmail.com ja agilitykouluttajien ilmoittautumiset Iina Hautalalle: koulutusvastaava (at) oulunseudunkas.fi Keväälle on suunnitteilla myös viikottaiset nätotreenit, jos nätotreeneille vain löytyy 3-4 vuorottelevaa vetäjää. Nätotreenien vetämisestä kiinnostuneet voivat ilmoittautua joko Pamulle tai Iinalle.
Kouluttajaetuudet:
– Kouluttajille maksetaan koulutusreissuista km-korvauksia 0,43 e/ km, korkeintaan 15 e/kerta.
– Kevätkaudella on Tiina Leinosen vetämä kouluttajaryhmä, johon agilitykouluttajat voivat hakea mukaan. TOKO-kouluttajilla ei ole viikkoryhmää, mutta muuta koulutusta on suunnitteilla.
– Viikottain on 1-2 kouluttajien omaa vapaavuoroa. Tulossa nyt myös rally-toko-vapaavuoro!
Ryhmät treenaavat 27.1.-3.5. Limingantullin tekonurmipohjaisessa hallissa. Limingantullissa treeniryhmiä on sekä koko kentällä että jaetulla kentällä (kentät A ja B). Jaetun kentän treeneissä viereisellä kentällä voi olla samaan aikaan kurssi-/treeniryhmä.
Omatoimitreenaajille tiedoksi: Kuivasjärvelle jää keväällä paljon vapaita tunteja arki-illoillekin ja myös Limingantullin hallille vapaavuoroja jätetään.

Kommentointi on suljettu.