Korona-tiedote

⚠️ KAS Agilitysport OY:n korona-tiedote ⚠️

Toteutamme Suomen hallituksen 16.3.2020 asettamia suosituksia koronaviruksen torjumiseksi seuraavin toimin:

1. Suomen lakien ja yleisen linjauksen mukaisesti, hallimme ei ole julkista liikuntatilaa vaan liiketila. Koska liiketoimintaa ei ole kielletty, myös Alasintien ja Kuivasjärven hallit pysyvät auki.

Varausjärjestelmä http://kas.varausmaatti.fi/ toimii normaalisti. Ennen 16.3. varatut vuorot voi halutessaan siirtää toiseen ajankohtaan ilmoittamalla siitä ennen vuoron alkua mailitse kasagilitysport@oulunseudunkas.fi

2. Hallissa saa olla kerrallaan vain yksi henkilö, tai useampi saman ruokakunnan henkilöt.

3. Alasintien hallissa on puolikkaalla kentällä valmis agilityrata. Rata vaihtuu viikottain. Tälla tavoin vähennämme esteisiin koskettelua.

On asioita mitä voimme tehdä riskien minimoimiseksi:
– Kausikorttilaiset ilmoittavat asioinnistaan hallissa whats app ryhmässä. Kutsun ryhmään saa lähettämällä pyynnön mailitse.
– flunssaisena ei saa mennä hallille.
– Halliin ei saa mennä, jos lähipiirissä on odotettu tai epäilty koronainfektio.
– Kädet pestään ennen halliin saapumista huolellisesti saippualla.
– Huolehdimme oikeasta tekniikasta yskiä omaan kyynärtaipeeseen.
– Käytetään käsidesiä.
– Halli OY vastaa tarvikkeiden saatavuudesta, ja pohdistaa pintoja säännöllisesti, mutta jokainen voi omalta osaltaan auttaa pintojen siisteydessä. Kuivasjärven hallissa kannattaa varautua omaan kasidesiin pakkasten vuoksi.

Päivitämme ohjeistustamme hallituksen ohjeiden mukaisesti.

⚠️ Oulun Seudun KAS ry:n koronatiedote ⚠️

Suomen hallituksen tänään tekemien suosituslinjausten mukaisesti KAS ry keskeyttää kaiken yhdistyksen koulutustoiminnan koronavirusepidemian leviämisen hidastamiseksi tiistaista 17.3. klo 16.00 alkaen.

Agilityn, tokon ja rally-tokon viikkokoulutukset siis keskeytetään 13.4. asti. Samoin näyttelytottumustreenit sekä em. lajien vapaavuorot ja erikoiskoulutukset perutaan.

Jatkotoimista ja vaikutuksista mm. kevätkauden päättymis- ja kesäkauden alkamisaikoihin ilmoitamme lisätietoja myöhemmin.

Kommentointi on suljettu.