Finnish Open & Games SM 2021

FINNISH OPEN SÄÄNNÖT
TALKOOLAISET

Kilpailukirje
Lähtölista
Aikataulu

Tervetuloa Ouluun 2.-4.7.2021! Viikonlopun aikana on tarjolla seuraavia mestaruuksia kaikissa säkäluokissa:
Games Suomen mestari
Snooker Suomen mestari
Gamblers Suomen mestari
Avoin Suomen mestari
Avoin juniori Suomen mestari

Tuomareina: Jessi Landen & Sari Mikkilä. Games radat & FO finaali Jason Bartram UK

Koirien mittaus (linkki) pe, la ja su ennen 1-luokkien alkua. Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautuminen viimeistään XX linkin kautta. Huom! Mittaamme vain kilpailemaan tulevat koirat. Anders Virtanen mittaa. Laita lisätietoja -kohtaan maksun arkistointitunnus. Koirakolta peritään ensimmäisen mittauksen yhteydessä 10 euron mittausmaksu.
FI84 4600 2020 0950 16
Oulun Seudun KAS ry
viite: XXXX

Ilmoittautuminen (linkki) mennessä. Emme hyväksy jäki-ilmoittautumisia.

Maksutavat

🦴 Tilisiirto
FI84 4600 2020 0950 16
Oulun Seudun KAS ry

🦴 Starttilahjakortit (hyväksymme poikkeuksellisesti myös kaikki vanhentuneet)
🦴 Smartum (kortti, verkomaksu ja setelit), Merkitse lahjakorttina jos aiot maksaa Smartumit kortilla tai seteleillä.
🦴 Sporttipassi

Kilpailupaikka: (Esittelyvideo) Virpiniemen liikuntaopiston jalkapallokenttä (kumirouhetekonurmi). Kentän vieressä oleva liikuntahalli on käytössämme mm. koirien häkeille. Halliin ei saa pystyttää päivätelttoja. Hallissa on myös wc:t, suihkut, ilmoittautuminen ja kanttiini. Kisapaikan sijainti on aivan meren rannalla, sekä alueella on runsaasti parkkitilaa. Osoite: Virpiniemen Liikuntaopisto. Virpiniementie 525, 90810 Oulu.
Kisakentän koko 30m x 45m. Kentät aidataan (ei umpinaiset) ja lähtö ja maalialue rauhoitetaan (umpinaiset karsinat). Koirille on uima-altaat vilvoittelulle. Autopaikkoja on runsaasti aivan kisapaikan tuntumassa.

Kilpailijoiden turvallisuus
Kilpailija sitoutuu ilmoittautuessaan noudattamaan kilpailujörjestäjän antamia toiminta- ja turvallisuusohjeita, jotka julkaistaan kilpailukirjeessä.

Caravan: Kaikki asuntoautot ja -vaunut ohjataan SF-caravan Rantasarkan leirintäalueelle, joka sijaitsee aivan kilpailukentän vieressä, kävelymatkan päässä. Kilpailupaikan paikoitusalueelle ei ole lupaa leiriytyä; yöpyminen ja leiriytyminen omalla vastuulla. Sähköpaikkoja ei voi varata etukäteen, mutta niitä on muutama saatavilla aivan opiston oven edessä. Opistolla on suihku ja wc mahdollisuus kilpailujen käynnissäolon aikana.

Yleisölle
Yleisölle vapaa pääsy.

Päiväteltat
Päivätelttoja mahtuu alueelle vain muutamia, aivan kilpailukentän viereen. Päiväteltan voi pystyttää vain erillisellä luvalla. Telttapaikan hinta 10€/päivä. Tai 25€/3 päivää.

Tulokset
Tulokset realiajassa.
Finnish Open finaalin tulokset

Yhteistyössä

Yhteystiedot
Kilpailukoordinaattori
Moona Halvari
kilpailuvastaava@oulunseudunkas.fi
0405607381

Facebook event

Vastaavat koetoimitsijat
Moona Halvari
Lotta Fordell