Agility kilpailut

KAS ry järjestää agilitykilpailuja ympäri vuoden. Tiedustelut kaikista agilitykisoista voi kohdistaa kilpailuvastaavalle osoitteeseen: kilpailuvastaava(at)oulunseudunkas.fi

HUOM! Saadaksesi osallistua kisoihin alennettuun jäsenhintaan, kilpailulisenssissäsi tulee olla merkittynä edustusseuraksi Oulun Seudun Kennel- ja Agilityseura KAS ry.

Tulevat agilitykilpailut löydät myös Suomen Agilityliiton sivuilta

Edustus

Kaikkiin arvokilpailuihin, joissa on joukkuekilpailu mukana, pyritään keräämään joukkueet. Joukkuehaku aukeaa aina 2-3kk ennen kisan viimeistä ilmoipäivää. Hausta ilmoitetaan ainakin sähköpostitse jäseniä.

Seura tukee kaikkia arvokisaedustajia. Ohjeet täällä.

Agilityn seuranmestaruuskilpailut

KAS järjestää joka vuosi viralliset agilitykilpailut, joiden yhteydessä on myös seuranmestaruuskisat. Kilpailujen ajankohta julkaistaan aina vuoden alussa. Yleensä se on pääsiäiskisoissa B-rata.

Kilpailuihin voi osallistua KAS ry:n lisenssillä kisaavat koirakot, ja ilmoittautumalla normaalisti kilpailuihin, osallistuu koirakko automaattisesti myös seuranmestaruuskisaan. Kilpailu käydään aina yhdellä radalla, ja se ilmoitetaan ennakoon.
Kisat käydään jokaisessa säkä- ja tasoluokassa. Jokaisessa luokassa palkitaan parhaiten menestynyt koirakko kunniakirjalla ja erityisellä palkinnolla.

Kisamaksun palautuslomakkeet

TOKO kokeet

KAS ry järjestää myös virallisia tottelevaisuukokeita. Kokeisiin voi olla rajoitettu osanotto ja etusija seuran jäsenillä. Tiedustelut tokokokeista: tokokilpailut(at)oulunseudunkas.fi