Agility kilpailut

KAS ry järjestää agilitykilpailuja ympäri vuoden. Tiedustelut kaikista agilitykisoista voi kohdistaa kilpailuvastaavalle osoitteeseen: kilpailuvastaava(at)oulunseudunkas.fi

HUOM! Saadaksesi osallistua kisoihin alennettuun jäsenhintaan, kilpailulisenssissäsi tulee olla merkittynä edustusseuraksi Oulun Seudun Kennel- ja Agilityseura KAS ry.

Tulevat agilitykilpailut löydät myös Suomen Agilityliiton sivuilta

Agilityn seuranmestaruuskilpailut

KAS järjestää joka vuosi viralliset agilitykilpailut, joiden yhteydessä on myös seuranmestaruuskisat. Kilpailujen ajankohta julkaistaan aina vuoden alussa.

Kilpailuihin voi osallistua KAS ry:n lisenssillä kisaavat koirakot, ja ilmoittautumalla normaalisti kilpailuihin, osallistuu koirakko automaattisesti myös seuranmestaruuskisaan. Kilpailu käydään aina yhdellä radalla, ja se ilmoitetaan ennakoon.
Kisat käydään jokaisessa säkä- ja tasoluokassa. Jokaisessa luokassa palkitaan parhaiten menestynyt koirakko kunniakirjalla ja erityisellä palkinnolla.

  • Seuranmestaruuskisat 2018 – Pääsiäinen 1.-2.4. B-rata
  • Seuranmestaruuskisat 2019 – Toukokuu A-rata

Kisamaksun palautuslomakkeet

TOKO kokeet

KAS ry järjestää myös virallisia tottelevaisuukokeita. Kokeisiin voi olla rajoitettu osanotto ja etusija seuran jäsenillä. Tiedustelut tokokokeista: tokokilpailut(at)oulunseudunkas.fi