Epävirallinen TOKO-koe

Pamu Soronen
Viestit:242
Liittynyt:06 Huhti 2014, 22:41
Epävirallinen TOKO-koe

Viesti Kirjoittaja Pamu Soronen » 03 Joulu 2015, 17:06

Episkoehenkisiä TOKO-vapaavuoroja KAS:n jäsenille


Järjestämme joulu- ja tammikuussa taas 2-3 episkoehenkisiä TOKO-vapaavuoroa, joilla saa koemaista harjoitusta. Vuoroille tulevat liikkuroivat toisiaan pareittain ja yhdessä tehdään myös liikkeenomaisia paikallaoloharjoituksia. Kontaktiharjoituksiakin voidaan tehdä, jos niitä toivotaan.


Vuoro järjestetään, jos sille ilmoittautuu mukaan ainakin kuusi koirakkoa. Yhdelle vuorolle otetaan 8-10 koirakkoa.


KAS:n syksyn ja kevään ryhmissä oleville ja kausikorttilaisille vuorot ovat ilmaisia. Muille KAS:n jäsenille osallistumismaksu on 5 e/vuoro. Käteismaksu vuoron alkaessa. Varaathan tasarahan, kiitos.


Ilmoittautumiset Pamulle: tokovastaava(at)oulunseudunkas.fi Kerro ilmoittautuessasi nimesi, yhteystietosi ja koirasi tiedot (kilpailuluokka). Kerro myös minkä luokan liikkeitä haluat vuorolla tehdä ja teetkö kaikki luokkasi liikkeet vai ainoastaan osan.


Vuorot pidetään Taskilan hallilla. Ensimmäinen vuoro on su 27.12. klo 11-14. Toinen vuoro on suunnitteilla la 16.1. 16.1. vuoron tarkempi kellonaika selviää ensi viikon aikana.


Kolmatta vapaavuoroakin saa ehdottaa joulu- tai tammikuulle! Jos ehdotetulle päivälle löytyy kuusi osallistujaa, vuoro voidaan järjestää.


Tervetuloa tokoilemaan liikkeenomaisesti! :)