Page 1 of 1

Episkoehenkisiä TOKO-vapaavuoroja syys- ja lokakuussa

Posted: 30 Aug 2015, 13:43
by Pamu Soronen
Episkoehenkisiä TOKO-vapaavuoroja KAS:n jäsenille syys- ja lokakuussa


Järjestämme ennen KAS:n TOKO-koetta vapaavuoroja, joilla saa koemaista harjoitusta. Vuoroille tulevat liikkuroivat toisiaan pareittain ja yhdessä tehdään myös liikkeenomaisia paikallaoloharjoituksia. Kontaktiharjoituksiakin voidaan tehdä, jos niitä toivotaan. Osallistua voi niin monelle vuorolle kuin haluaa. Vuoro järjestetään, jos sille ilmoittautuu mukaan ainakin kuusi koirakkoa. Yhdelle vuorolle mahtuu mukaan 10 koirakkoa.


KAS:n syksyn ryhmissä oleville ja kausikorttilaisille vuorot ovat ilmaisia. Muille KAS:n jäsenille osallistumismaksu on 5 e/vuoro. Käteismaksu vuoron alkaessa. Varaathan tasarahan, kiitos.


Ilmoittautumiset Katille: kati.weissenfelt(at)gmail.com Kerro ilmoittautuessasi nimesi, yhteystietosi ja koirasi tiedot (kilpailuluokka). Kerro myös minkä luokan liikkeitä haluat vuorolla tehdä ja teetkö kaikki luokkasi liikkeet vai ainoastaan osan.


Vuorot pidetään Kuivasjärven hallilla (ja sään salliessa myös kesäkentällä) su 13.9., la 19.9., la 26.9., la 3.10., la 10.10. ja la 17.10. klo 12. La 10.10. ja la 17.10. vuoroilla mukana on Tarja Melakari, joka on luvannut tuomaroida niiden osallistujien suoritukset, jotka haluavat palautetta liikkeistään.


Tervetuloa tokoilemaan liikkeenomaisesti!

TOKO-terveisin,
koulutustoimikunta