Juha Korrin laumaviettiseminaari su 20.9.

Post Reply
Pamu Soronen
Posts: 242
Joined: 06 Apr 2014, 22:41

Juha Korrin laumaviettiseminaari su 20.9.

Post by Pamu Soronen »

JUHA KORRIN LAUMAVIETTISEMINAARI SU 20.9.2015


Kurssi pidetään KAS:n Taskilan sisähallilla (naviin kannattaa laittaa osoitteeksi Suolamännyntie 15, Oulu). Huom. varaathan mukaasi retkituolin.


Osallistumismaksut: KAS:n jäsenet 40 e ja muut 45 e.


AIKATAULU:

9-11 luento

11-12 lounas

12-15.30 käytännön laumaviettiharjoitukset


Seuraako koirasi sinua vai palloa? Miten erotat tekeekö koira laumavietillä töitä? Miten laumaviettiä voi vahvistaa? Minkälaisia harjoituksia voi tehdä tukeakseen laumaviettiä? Näitä kysymyksiä pohditaan laumaviettiseminaarissa. Laumavietti on ainoa motivaatiokeino minkä voit pitää mukanasi joka paikassa, myös kisakentillä. Liikesuoritukset varmistuvat kun koira tekee ohjaajalleen töitä. Tule mukaan ja opi käyttämään laumaviettiä hyödyksi koiran tunnetilojen hallinnassa. (Tämä on –valmennus, Juha ja Susanna Korri)


Koulutus sopii kaikenikäisille ja -tasoisille ja eri lajeja harrastaville koirakoille.


Esimerkkikoiria valitaan seminaariin seitsemän. Osallistumismaksu on sama sekä koirakkopaikallisille että ilman koiraa osallistuville. Esimerkkikoirat valitaan ilmoittautuneiden joukosta.


Ilmoittautumiset Johanna Kostamovaaralle: johanna.kostamovaara(at)student.oulu.fi Kerro ilmoittautuessasi nimesi ja yhteystietosi (myös etanapostiosoite!). Mainitse myös oletko KAS:n jäsen. Jos olet kiinnostunut koirakkopaikasta, kerro myös koirasi ikä, rotu, sukupuoli, harrastukset ja kuvaile lyhyesti koirasi luonnetta ja suhdettanne.


Esimerkkikoirakot valitaan syyskuun alussa ja heille ilmoitetaan asiasta noin viikkoa ennen kurssin alkamista.
Post Reply