Salme Mujusen TOKO- ja saalisviettikurssi 15.-16.8.

Post Reply
Pamu Soronen
Posts: 242
Joined: 06 Apr 2014, 22:41

Salme Mujusen TOKO- ja saalisviettikurssi 15.-16.8.

Post by Pamu Soronen »

TOKO-KURSSI LA 15.8. KLO 10-18


Kurssille mahtuu mukaan seitsemän koirakkoa. Harjoitusaikaa on varattu 1 h/koirakko.

Kurssimaksu KAS:n jäsenille 50 e ja muille 60 e. Kuunteluoppilasmaksu 15 e.

Kurssipaikka: Oulussa. Tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin. Kurssi pidetään joko Oulun Seudun KAS:n ulkokentällä tai hallissa.SAALISVIETTIKURSSI SU 16.8. KLO 10-18


Kurssi alkaa 1-1,5 h kestävällä luennolla, jossa käydään läpi saalisvietin teoriaa. Sen jälkeen harjoitellaan saalisleikittämisen tekniikkaa ilman koiria (kesto noin 1 h). Myös kuunteluoppilaat osallistuvat tekniikkaharjoituksiin. Lopuksi kurssille koiran kanssa osallistuvat leikittävät koiriaan yksi kerrallaan.

Koiran kanssa osallistuvien kurssimaksut: 40 e/ KAS:n jäsenet ja 50 e/ muut. Kuunteluoppilaat 20 e.

Kurssille mahtuu mukaan kahdeksan koirakkoa ja 20 kuunteluoppilasta.

Kurssipaikka: Oulussa. Tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin. Kurssi pidetään joko Oulun Seudun KAS:n ulkokentällä tai hallissa.

Lisätietoa Salme Mujusesta ja hänen kursseistaan: http://personal.inet.fi/yritys/koirataito/

TOKO-koulutuspäivä sopii mainiosti myös täydennyskoulutukseksi yhdistysten TOKO-kouluttajille. Saalisviettikurssi sopii kaikille koirakoille, jotka harrastavat yhteistyöhön pohjautuvia lajeja (TOKO, agility, pk-lajit) ja haluavat parantaa ohjaajan ja koiran välistä suhdetta.

Ilmoittautumiset Pamu Soroselle 24.7. mennessä: hipsuvarvas(at)gmail.com Kerro ilmoittautuessasi nimesi, yhteystietosi (myös etanapostiosoite), koirasi tiedot (rotu, ikä, mahdollinen kilpailuluokka) ja aikatoiveesi. TOKO-kurssille osallistuvat, luettelettehan myös toiveliikkeitänne. Muista myös mainita, oletko KAS:n jäsen.


Tervetuloa mukaan vaikka kummallekin kurssille! :)
Pamu Soronen
Posts: 242
Joined: 06 Apr 2014, 22:41

Re: Salme Mujusen TOKO- ja saalisviettikurssi 15.-16.8.

Post by Pamu Soronen »

Salmen kurssille voi vielä ilmoittautua kuunteluoppilaaksi! Varmista mailin kautta tai tekstarilla, että kuunteluoppilaspaikkoja on vielä vapaana. Kuunteluoppilaat voivat maksaa osallistumismaksunsa käteisellä kurssipäivänä.


T. Pamu Soronen
puh. 0400- 701 095 & tokovastaava(at)oulunseudunkas.fi
Post Reply