"Episkoehenkiset" TOKO-vapaavuorot maalis- ja huhtikuussa

Pamu Soronen
Viestit:242
Liittynyt:06 Huhti 2014, 22:41
"Episkoehenkiset" TOKO-vapaavuorot maalis- ja huhtikuussa

Viesti Kirjoittaja Pamu Soronen » 09 Maalis 2015, 16:16

KAS:n ryhmissä tokoilevat ja kevään kausikorttilaiset!


Maalis- ja huhtikuulle on suunnitteilla 2-3 "episkoehenkistä" TOKO-vapaavuoroa. Vapaavuorot ovat Kuivasjärven hallilla. Huhtikuun vapaavuoroista sovitaan, kun kevään match shown ajankohta selviää. Halutessanne voitte ehdottaa teille sopivia TOKO-vapaavuoropäiviä.


Edellä mainituille vapaavuoroille ilmoittaudutaan etukäteen. Yhdelle vuorolle otetaan 6-10 koirakkoa. Vuorolla tehdään yhdessä paikallaolot (erikseen piilopaikallolo ja ALO-paikallaolo). Sen jälkeen lähdetään tekemään liikkeitä niin, että kentällä on aina yksi koirakko kerrallaan, jota yksi vuorolle osallistuva ohjaaja liikkuroi. Vuoron lopuksi voidaan tehdä vielä yhdessä kontakti- ja häiriöharjoituksia.


Ensimmäinen episkoehenkinen vapaavuoro pidetään la 21.3. klo 13.30-16.30 Kuivasjärven hallilla, jos vuorolle ilmoittautuu ainakin kuusi osallistujaa. Jos haluatte mukaan, mailatkaapa minulle su 15.3. mennssä. Kertokaa mailissanne kilpailuluokkanne (mölli, ALO, AVO, VOI, EVL). Voitte halutessanne tehdä kaikki luokkanne liikkeet koemaisesti putkeen tai valita vaikka 3-4 liikettä. Ylempien luokkien koirakot voivat tehdä 5-6 liikettä koemaisesti.


Kaikissa luokissa koiraa voi palkata kesken liikkeen ja myös liikkeiden välissä.


Vuorot ovat ilmaisia KAS:n ohjatuissa ryhmissä oleville ja kevään kausikorttilaisille.


La 21.3. Oulussa on myös rallytokokoe ja 22.3. on OKK:n TOKO-koe, mutta päällekkäisyyksille ei nyt vain voi mitään. Toivottavasti rallykokeeseen osallistujille sopivat huhtikuulle tulevien TOKO-vapaavuorojen päivät ja ajat.


TOKO-terveisin,
Pamu
hipsuvarvas(at)gmail.com