Haku kevätkauden ryhmiin 21.11. - 1.12.

Pamu Soronen
Viestit:242
Liittynyt:06 Huhti 2014, 22:41
Haku kevätkauden ryhmiin 21.11. - 1.12.

Viesti Kirjoittaja Pamu Soronen » 18 Marras 2014, 16:51

HAKU KEVÄTKAUDEN RYHMIIN 21.11. – 1.12.

Kevätkausi alkaa 12.1.2015 ja kestää 3.5.2015 saakka. Ryhmälistat julkaistaan viimeistään viikkoa ennen kauden alkamista.

Jos et ota vastaan sinulle myönnettyä ryhmäpaikkaa, ilmoitathan asiasta Pamu Soroselle 12.1. mennessä: tokovastaava(at)oulunseudunkas.fi

Ryhmiin voivat hakea seuramme jäsenet. Jos paikkoja jää vapaaksi, ryhmiin voidaan ottaa myös sellaisia KAS:n jäseniä, jotka edustavat kisoissa toista seuraa

Ryhmiinhakulomakkeen löydät tämän sivun lopusta. Täytäthän lomakkeen erikseen jokaista hakemaasi ryhmäpaikkaa kohden (vain yhden koiran tiedot per ryhmäpaikka per lomake)!

TOKO-ryhmiä on kahtena arki-iltana (toinen arki-illoista on tiistai ja toinen luultavasti keskiviikko tai torstai) ja sunnuntaisin. Agilityryhmiä on ainakin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Ilmoitathan kaikki päivät ja ajat, jotka sinulle sopivat (ainakin kolme vaihtoehtoa). Silloin ryhmäpaikan saaminen on todennäköisempää.

Kurssimaksu on 120 €/ryhmäpaikka. Jos ilmoittaudut useampaan ryhmään, ensimmäinen ryhmäpaikka maksaa 120 € ja sitä seuraavat ryhmäpaikat 80 €. Jos haet esimerkiksi yhtä agilityryhmäpaikkaa ja yhtä TOKO-ryhmäpaikkaa, kurssimaksusi on 120 € + 80 €.

Kaveriporukka voi perustaa itseohjautuvan kimpparyhmän. Kimpparyhmässä pitää olla vähintään neljä koirakkoa. Kimpparyhmäpaikka maksaa 120 € / hlö. Mainitse hakulomakkeessasi kenen kanssa haluat samaan kimpparyhmään ja kerro aikataulutoiveistanne.

Kurssimaksuun sisältyy hallien käyttöoikeus vapaavuoroilla. Harjoittelemassa voi käydä silloin kun halleilla on vapaata. Kalentereissa on myös eri lajien vapaavuoroja. Niillekin kaikki ryhmissä olevat ja kausikorttilaiset voivat halutessaan osallistua.

Kevätkaudella otetaan käyttöön niin sanotut ”pikavapaavuorot”. Lisätietoa pikavapaavuoroista löytyy hallien ilmoitustauluilta ja foorumista. Luethan hallien käyttösäännöt läpi, jos käyt harjoittelemassa vapaavuoroilla.

HUOM. Pentu- ja alkeiskursseille (agility, TOKO, rallytoko) ei voi hakea paikkaa kevään ryhmiinhaun yhteydessä. Edellä mainittuja kursseja järjestetään keväällä sen mukaan, kuinka paljon kouluttajia ja halliaikaa on vapaana. Kurssimainokset (harjoittelupäivät ja –ajat, hinta, ilmoittautumistiedot) julkaistaan kotisivuilla ainakin kuukautta ennen kurssin alkamispäivää.

KATJA SULKALAN JA TARJA MELAKARIN TOKORYHMÄ
- ti 10.2.-21.4. klo 20-21.15 Taskilan hallilla
- Kurssimaksu 120 e
- ryhmässä on viisi koirakkoa
- tarkoitettu ensisijaisesti kevään TOKO-kouluttajille