Kesän harjoituskausi

🌺 KES√ĄN TREENIKAUSI 1.6.-30.8.2020 🌺

Kesällä voimassa on tarjoushinnat sekä kausimaksujen että hallivuokrien osalta. Hallien ja kesäkentän hinnasto ja vuokrausohjeet: https://www.oulunseudunkas.fi/koulutustilat/vuokrausjahinnat/

Ryhmähaku: 11.-18.5. Ryhmälistat julkaistaan 27.5. kotisivuilla ja Facebook-ryhmissä. Tarkistathan silloin, oletko saanut ryhmäpaikan ja ilmoitat kouluttajallesi 30.5. mennessä, jos otat paikan vastaan. Kuittaamattomat paikat laitetaan uudelleen jakoon 31.5. Kesäkausi alkaa 1.6.

Kauden aikana on vähintään 10 ohjattua treenikertaa. Lisäksi ryhmillä on muutamia omatoimivuoroja.

Ryhmissä harjoittelevien kausimaksu on 100 euroa. Saman ohjaajan 2., 3. jne. koira 80 e/ ryhmäpaikka.

Myös kimpparyhmän voi perustaa (treeniporukka, jolla ei ole kouluttajaa). Kimpparyhmä voi treenata joko Limingantullin hallilla (hallilla valmis agilityrata koko viikon) tai kesäkentällä. Kesäkentällä voivat treenata eri lajien (agility, TOKO, rally) kimpparyhmät, mutta agilityesteet tulee kerätä treenien jälkeen kentältä pois. Jos kimpparyhmässä on kolme koirakkoa, hinta on 80 e/ koirakko. Jos kimpparyhmässä on neljä koirakkoa, hinta on 60 e/ koirakko. Kimpparyhmän treeniaikaa on 1 h.

Kausimaksuun (myös kimpparyhmämaksuun) sisältyy Limingantullin ja Kuivasjärven hallien ja kesäkentän käyttöoikeus. Omatoimitreenaamaan pääsee, kun hallissa/ kentällä ei ole varauksia. Varaukset voi tarkistaa kotisivujen hallikalentereista. Limingantullin hallissa on koko viikon ajan agilityrata (koko kentän rata). Kesäkentällä valmis agilityrata on ainakin yhtenä päivänä.

Kurssilaskut lähetetään sähköpostitse ja laskun voi maksaa kahdessa erässä: eräpäivät 15.6. ja 15.7. Jos kausi keskeytyy koronan takia (hallituksen ohjeistus) ennen 15.7., jälkimmäistä maksuerää ei tarvitse maksaa. Jos kausi keskeytyy 1.8. jälkeen, kurssimaksun loppuosaa ei palauteta. Poisjääviä treenikertoja ei korvata kauden jälkeen. Kauden aikana poissaoloja voi käydä korvaamassa muissa ryhmissä. Korvauskerroista ilmoitetaan jäsenten facebook-ryhmässä.

Smartumeilla ja ePassilla voi maksaa vain agilitykursseja.

HAE PAIKKAA T√ĄST√Ą

Kommentointi on suljettu.