Arkitottelevaisuuskurssi marras-joulukuussa

Arkitottelevaisuuskurssi 21.11.– 19.12.2019

Harjoituspäivät ja -ajat: to 21.11., to 28.11., to 5.12. klo 18-19 ja to 19.12. klo 19.15-20.30 (huom. viimeinen kurssikerta alkaa muita kertoja myöhemmin!).

Kurssipaikka: Limingantullin hallin B-kenttä (Alasintie 1). Hallin A-kentällä on toisen ryhmän treenit arkitottelevaisuuskurssin kanssa samaan aikaan.

Kouluttajat: Pamu Soronen ja Jaana Janhunen.

Kurssiohjelma: Kurssilla opetellaan arjessa vaadittavia perustaitoja, kuten hihnassa kulkemista, toisten koirien ohittamista ja ihmisten kohtaamista. Kurssilla tehdään myös tottelevaisuus- ja kontaktiharjoituksia sekä harjoitellaan koiran palkkaamista (ruoka- ja lelupalkka sekä sosiaalinen palkka). Osallistujat voivat myös esittää toiveita kurssiohjelman suhteen.

Kurssi sopii sekä aikuisille koirille että pennuille. Jos koirallasi on paljon vaikeuksia muiden koirien tai vieraiden ihmisten kohtaamisessa (ns. remmirähjäystä ja/tai pelkokäytöstä), kerrothan asiasta ilmoittautuessasi tarkemmin ja varmistat, sopiiko tämä kurssi teille.

Kurssimaksu: KAS:n jäsenille 50 €/ neljä harjoituskertaa, muille 60 €/ neljä harjoituskertaa

Ryhmään otetaan 4-5 koirakkoa, KAS ry:n jäsenet etusijalla.

Ilmoittautumiset Pamu Soroselle: hipsuvarvas (AT) gmail.com Kerro ilmoittautuessasi omat tietosi (nimi, säpo, etanapostiosoite, oletko KAS:n jäsen) ja koirasi tiedot (nimi, ikä, rotu).

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksu tulee olla maksettuna kurssille saavuttaessa

Kommentointi on suljettu.