Syksyn ryhmiinhaku on avattu!

https://www.oulunseudunkas.fi/koulutukset/ryhmiinhaku/ryhmiinhaku-2021/

Hae paikkaa 20.8. mennessä

Kesän ryhmiinhaku on alkanut!

Tästä linkistä hakulomakkeeseen, joka sulkeutuu 14.5.

Agilitykilpailut pääsiäisenä toteutuu!

Olemme saaneet luvan järjestää agilitykilpailut pääsiäisenä 3.-4.4.
Oulun kaupungin tartuntataudeista vastaava lääkäri on hyväksynyt turvallisuussuunitelmamme.

Ilmoittautumiset 1.4. mennessä.
https://kitu.agilityliitto.fi/?fbclid=IwAR2iFvnf5sKqfw8X4Zf1ypauG_eoMJXkqQcCSEEa35AhWR01L7NxvU6MWzU#/race-calendar?year=2021&month=4&clubId=44&incoming=true&levels=1&levels=2&levels=3&levels=4

Ilmoittaudu toimitsijaksi täällä.
https://docs.google.com/forms/d/13z8bMul2kMlTpI73jYmOFInsRAl4j_w61sRz0LHZV08/edit?usp=drive_web

Vuoden koira 2020 kilpailu on avattu!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedXYPj1nEvXS74rOb6SXyApgL8z4Bo2QRHj5_k_6fZUOuvvg/viewform

Kevään ryhmiinhaku on avattu!

https://www.oulunseudunkas.fi/koulutukset/ryhmiinhaku/kevaan-ryhmiinhaku-2021/

 

Viikkoryhmät tauolla 18.12. saakka. Hallia voi varata!

Limingantullin hallista on nyt poistettu kaikki seuran viikkoryhmien varaukset 1.-18.12., joten halli on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Emme suosittele että halliin mennään isoina ryhminä, ja hygieniaohjeita on ehdottomasti noudatettava. Kausikorttilaisille ja viikkoryhmäläisille omatoiminen harjoittelu on edelleen sallittua.

Syksyn harjoituskausi

SYKSYN TREENIKAUSI 7.9.-31.12.2020

Agility, TOKO ja Rally-toko

Ryhmähaku: 10.-17.8.

Ryhmäpaikkaa hakeneille lähetetään sähköpostitse tieto paikan saamisesta 24.8. mennessä. Tarkistathan silloin, oletko saanut ryhmäpaikan ja ilmoitat kouluttajallesi 31.8. mennessä, jos otat paikan vastaan. Kuittaamattomat paikat laitetaan uudelleen jakoon 1.9. Syyskausi alkaa 7.9.

Kauden aikana on vähintään 13 ohjattua treenikertaa. Lisäksi ryhmillä on muutamia omatoimivuoroja. Kaikki viikkoryhmämme treenaavat Alasintien hallilla. Kuivasjärvelle voi perustaa kimpparyhmiä. Agilityryhmät harjoittelevat koko kentän radalla (yksi poikkeus), ja tokoryhmille järjestetään koko kenttä tyhjäksi.

Rally-tokoon tulee yksi ryhmä: mölli-ALO-ryhmä treenaa keskiviikkoisin Alasintien hallilla. Lisäksi voi perustaa rallyn kimpparyhmiä.

AGILITYN ERIKOISKOULUTUSRYHMÄ
Lisätietoa.

KOULUTTAJARYHMÄT
Lisätietoa.

AGILITYN NUORISORYHMÄ
Lisätietoa.

HINNAT
Limingantullin hallissa 170 euroa. Saman ohjaajan 2., 3. jne. koira 150 e/ ryhmäpaikka.
Kuivasjärven hallissa/ulkokentällä 120 euroa. Saman ohjaajan 2., 3. jne. koira 100 e/ ryhmäpaikka.
Kouluttajaryhmät 170 euroa.
Erikoiskoulutusryhmä 230 euroa.

Myös kimpparyhmän voi perustaa (treeniporukka, jolla ei ole kouluttajaa). Kimpparyhmä voi treenata joko Limingantullin hallilla tai Kuivasjärvellä. Kimpparyhmän hinta on Alasintielle 140 euroa, ja Kuivasjärvelle 100 euroa. Kimpparyhmän treeniaika on 15 minuuttia per koirakko eli neljän koirakon ryhmällä on tunti treeniaikaa.

Kausimaksuun (myös kimpparyhmämaksuun) sisältyy Limingantullin ja Kuivasjärven hallien ja kesäkentän käyttöoikeus. Omatoimitreenaamaan pääsee, kun hallissa / kentällä ei ole varauksia. Varaukset voi tarkistaa kotisivujen hallikalentereista.

Limingantullin hallissa on koko kentän agilityrata sunnuntai-illasta tiistain alkuiltaan. Radan – tai osan radasta – voi halutessaan purkaa omatoimitreenien ajaksi, mutta rata on rakennettava sen jälkeen takaisin.

Kurssilainen on myös oikeutettu osallistumaan eri lajien vapaavuoroille, joista ilmoitetaan ainakin jäsenten FB-ryhmässä.

Smartumeilla ja ePassilla voi maksaa vain agilitykursseja (ei tokoa ja rallya), ja niistä on ilmoitettava kauden alussa koulutusvastaava@oulunseudunkas.fi

Toivomme kaikkien viikkoryhmissä olevien talkoilevan kauden aikana noin 10 tunnin ajan. Talkoilla voi tapahtumissa (lokakuun match show, epikset, hallitalkoot), kisoissa (marraskuun lopun rally-kisat, agikisat, marraskuun match show) tai sopia muista talkoiluista (esim. kurssi-ilmoittautumisten vastaanottaminen) toimikuntavastaavien kanssa.

Kurssilaskut lähetetään sähköpostitse ja lasku maksetaan kahdessa erässä: eräpäivät 1.10 ja 1.11.

Jos kausi keskeytyy koronan takia (hallituksen ohjeistus) ennen 30.10., jälkimmäistä maksuerää ei tarvitse maksaa. Jos kausi keskeytyy 1.11 jälkeen, kurssimaksun loppuosaa ei palauteta. Poisjääviä treenikertoja ei korvata kauden jälkeen. Kauden aikana poissaoloja voi käydä korvaamassa muissa ryhmissä. Korvauskerroista ilmoitetaan jäsenten Facebook-ryhmässä. Jos et kuulu Facebookiin, kysy koulutusvastaavalta korvauspaikkoja: koulutusvastaava@oulunseudunkas.fi

Smartumeilla ja ePassilla voi maksaa vain agilitykursseja, ja niistä on ilmoitettava kauden alussa koulutusvastaava@oulunseudunkas.fi

HAE PAIKKAA TÄSTÄ

Hakemalla ryhmäpaikkaa hyväksyt KAS ry Varaus- ja peruutusehdot

Finnish Open 17.-19.7.2020

2020 Finnish Open

Kesän harjoituskausi

🌺 KESÄN TREENIKAUSI 1.6.-30.8.2020 🌺

Kesällä voimassa on tarjoushinnat sekä kausimaksujen että hallivuokrien osalta. Hallien ja kesäkentän hinnasto ja vuokrausohjeet: https://www.oulunseudunkas.fi/koulutustilat/vuokrausjahinnat/

Ryhmähaku: 11.-18.5. Ryhmälistat julkaistaan 27.5. kotisivuilla ja Facebook-ryhmissä. Tarkistathan silloin, oletko saanut ryhmäpaikan ja ilmoitat kouluttajallesi 30.5. mennessä, jos otat paikan vastaan. Kuittaamattomat paikat laitetaan uudelleen jakoon 31.5. Kesäkausi alkaa 1.6.

Kauden aikana on vähintään 10 ohjattua treenikertaa. Lisäksi ryhmillä on muutamia omatoimivuoroja.

Ryhmissä harjoittelevien kausimaksu on 100 euroa. Saman ohjaajan 2., 3. jne. koira 80 e/ ryhmäpaikka.

Myös kimpparyhmän voi perustaa (treeniporukka, jolla ei ole kouluttajaa). Kimpparyhmä voi treenata joko Limingantullin hallilla (hallilla valmis agilityrata koko viikon) tai kesäkentällä. Kesäkentällä voivat treenata eri lajien (agility, TOKO, rally) kimpparyhmät, mutta agilityesteet tulee kerätä treenien jälkeen kentältä pois. Jos kimpparyhmässä on kolme koirakkoa, hinta on 80 e/ koirakko. Jos kimpparyhmässä on neljä koirakkoa, hinta on 60 e/ koirakko. Kimpparyhmän treeniaikaa on 1 h.

Kausimaksuun (myös kimpparyhmämaksuun) sisältyy Limingantullin ja Kuivasjärven hallien ja kesäkentän käyttöoikeus. Omatoimitreenaamaan pääsee, kun hallissa/ kentällä ei ole varauksia. Varaukset voi tarkistaa kotisivujen hallikalentereista. Limingantullin hallissa on koko viikon ajan agilityrata (koko kentän rata). Kesäkentällä valmis agilityrata on ainakin yhtenä päivänä.

Kurssilaskut lähetetään sähköpostitse ja laskun voi maksaa kahdessa erässä: eräpäivät 15.6. ja 15.7. Jos kausi keskeytyy koronan takia (hallituksen ohjeistus) ennen 15.7., jälkimmäistä maksuerää ei tarvitse maksaa. Jos kausi keskeytyy 1.8. jälkeen, kurssimaksun loppuosaa ei palauteta. Poisjääviä treenikertoja ei korvata kauden jälkeen. Kauden aikana poissaoloja voi käydä korvaamassa muissa ryhmissä. Korvauskerroista ilmoitetaan jäsenten facebook-ryhmässä.

Smartumeilla ja ePassilla voi maksaa vain agilitykursseja.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ

Harjoitustilojen korona-tiedote

⚠️ KAS Agilitysport OY:n päivitetty korona-tiedote ⚠️

Toteutamme Suomen hallituksen 16.3.2020 asettamia suosituksia koronaviruksen torjumiseksi seuraavin toimin:

1. Suomen lakien ja yleisen linjauksen mukaisesti, hallimme ei ole julkista liikuntatilaa vaan liiketila. Koska liiketoimintaa ei ole kielletty, myös Alasintien ja Kuivasjärven hallit pysyvät auki.

2. Hallissa saa olla kerrallaan korkeintaan kaksi henkilöä, tai useampi saman ruokakunnan henkilöt, kunhan viiden metrin turvaväli toteutuu.

3. Alasintien hallissa on puolikkaalla kentällä valmis agilityrata. Rata vaihtuu maanantai aamuisin. Tälla tavoin vähennämme esteisiin koskettelua. Ratapiirros löytyy kotisivujen “koulutustilat” välilehdeltä.

4. Kaikki hallivuorot myydään nyt puoleen hintaan! (ajalle 20.3.-30.4.) Emme myy tällä hetkellä uusia kausikortteja. Oman vuoron varaaminen on suositeltavaa, vaikka omistaisikin kausikortin. Tällä tavoin saamme katettua hallien kulut. www.kas.varausmaatti.fi

5. Tässä poikkeustilanteessa alennushinnalla varattuja vuoroja ei voi perua eikä maksua palauteta. Tarvittaessa vuoro on mahdollista siirtää, jos siirtoa pyytää viimeistään 24 h ennen vuokrauspäivää

On asioita mitä voimme tehdä riskien minimoimiseksi:
– Kausikorttilaiset ilmoittavat asioinnistaan hallissa Whats App ryhmässä, mutta 15min sääntö on edelleen voimassa, eikä aikaa voi täten varata itselleen, kuin tekemällä hallivarauksen. Kutsun ryhmään saa lähettämällä pyynnön mailitse.
– Flunssaisena ei saa mennä hallille.
– Halliin ei saa mennä, jos lähipiirissä on odotettu tai epäilty koronainfektio.
– Kädet pestään ennen halliin saapumista huolellisesti saippualla, ja desinfioidaan ennen esteisiin koskemista.
– Huolehdimme oikeasta tekniikasta yskiä omaan kyynärtaipeeseen.
– Halli OY vastaa tarvikkeiden saatavuudesta, ja puhdistaa pintoja päivittäin, mutta jokainen voi omalta osaltaan auttaa pintojen siisteydessä. Kuivasjärven hallissa kannattaa varautua omaan kasidesiin pakkasten vuoksi.

Päivitämme ohjeistustamme hallituksen ohjeiden mukaisesti.

HINNASTO

Limingantulli:
Ma-Pe klo 6:00-16:00 ➡️ 10€/h
Ma-Pe klo 16:00-24:00 ➡️ 20€/h
La-Su klo 6:00-24:00 ➡️ 15€/h

Kuivasjärvi
Ma-Su 8:00-22:00 ➡️ 7,5€/h

PÄÄSIÄISTIEDOTE! (Alasintien halli)

Koko kentän rata hallissa
to 9.4. klo 16 –
la 11.4. klo 13

Koko kenttä tyhjänä
la 11.4. klo 14 –
ma 13.4. klo 10

Näin pääsemme kaikki lajista riippumatta nauttimaan täysin siemauksin pääsiäisestä 🐥🐰