Syksyn harjoituskausi

SYKSYN TREENIKAUSI 7.9.-31.12.2020

Agility ja TOKO

Ryhmähaku: 10.-17.8. Ryhmälistat julkaistaan 24.8. kotisivuilla ja Facebook-ryhmässä. Tarkistathan silloin, oletko saanut ryhmäpaikan ja ilmoitat kouluttajallesi 31.8. mennessä, jos otat paikan vastaan. Kuittaamattomat paikat laitetaan uudelleen jakoon 1.9.

Kauden aikana on vähintään 13 ohjattua treenikertaa. Lisäksi ryhmillä on muutamia omatoimivuoroja.
Agilityryhmät harjoittelevat aina koko kentän radalla, ja tokoryhmille järjestetään koko kenttä tyhjäksi.

Hallien hinnasto ja vuokrausohjeet: https://www.oulunseudunkas.fi/koulutustilat/vuokrausjahinnat/

AGILITYN ERIKOISKOULUTUSRYHMÄ
Tarkoitettu seuran lisenssillä kisaaville koirakoille.
Lisätietoa tulossa pian!

KOULUTTAJARYHMÄT
Kauden ainaka kouluttaville tarjotaan omaa harjoitusryhmää. Lisätietoa tulossa pian!

HINNAT
Limingantullin hallissa 170 euroa. Saman ohjaajan 2., 3. jne. koira 150 e/ ryhmäpaikka.
Kuivasjärven hallissa/ulkokentällä 120 euroa. Saman ohjaajan 2., 3. jne. koira 100 e/ ryhmäpaikka.
Kouluttajaryhmät ovat saman hintaisia.
Erikoiskoulutusryhmän hinta selviää myöhemmin.

Myös kimpparyhmän voi perustaa (treeniporukka, jolla ei ole kouluttajaa). Kimpparyhmä voi treenata joko Limingantullin hallilla (hallilla valmis agilityrata osan viikosta) tai kesäkentällä. Kesäkentällä voivat treenata eri lajien (agility, TOKO, rally) kimpparyhmät, mutta agilityesteet tulee kerätä treenien jälkeen kentältä pois. Kimpparyhmän hinta on Alasintielle 140 euroa, ja Kuivasjärvelle 100 euroa. 4 koirakkoa/1h.

Kausimaksuun (myös kimpparyhmämaksuun) sisältyy Limingantullin ja Kuivasjärven hallien ja kesäkentän käyttöoikeus. Omatoimitreenaamaan pääsee, kun hallissa/ kentällä ei ole varauksia. Varaukset voi tarkistaa kotisivujen hallikalentereista. Limingantullin hallissa on osan viikkoa koko kentän gilityrata, ja osan viikkoa tyhjä kenttä.

Kurssilaskut lähetetään sähköpostitse ja laskun voi maksaa kahdessa erässä.
Kauden aikana poissaoloja voi käydä korvaamassa muissa ryhmissä. Korvauskerroista ilmoitetaan jäsenten facebook-ryhmässä.

Smartumeilla ja ePassilla voi maksaa vain agilitykursseja.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ (aavataan 10.8.).

Finnish Open 17.-19.7.2020

2020 Finnish Open

Kesän harjoituskausi

🌺 KESÄN TREENIKAUSI 1.6.-30.8.2020 🌺

Kesällä voimassa on tarjoushinnat sekä kausimaksujen että hallivuokrien osalta. Hallien ja kesäkentän hinnasto ja vuokrausohjeet: https://www.oulunseudunkas.fi/koulutustilat/vuokrausjahinnat/

Ryhmähaku: 11.-18.5. Ryhmälistat julkaistaan 27.5. kotisivuilla ja Facebook-ryhmissä. Tarkistathan silloin, oletko saanut ryhmäpaikan ja ilmoitat kouluttajallesi 30.5. mennessä, jos otat paikan vastaan. Kuittaamattomat paikat laitetaan uudelleen jakoon 31.5. Kesäkausi alkaa 1.6.

Kauden aikana on vähintään 10 ohjattua treenikertaa. Lisäksi ryhmillä on muutamia omatoimivuoroja.

Ryhmissä harjoittelevien kausimaksu on 100 euroa. Saman ohjaajan 2., 3. jne. koira 80 e/ ryhmäpaikka.

Myös kimpparyhmän voi perustaa (treeniporukka, jolla ei ole kouluttajaa). Kimpparyhmä voi treenata joko Limingantullin hallilla (hallilla valmis agilityrata koko viikon) tai kesäkentällä. Kesäkentällä voivat treenata eri lajien (agility, TOKO, rally) kimpparyhmät, mutta agilityesteet tulee kerätä treenien jälkeen kentältä pois. Jos kimpparyhmässä on kolme koirakkoa, hinta on 80 e/ koirakko. Jos kimpparyhmässä on neljä koirakkoa, hinta on 60 e/ koirakko. Kimpparyhmän treeniaikaa on 1 h.

Kausimaksuun (myös kimpparyhmämaksuun) sisältyy Limingantullin ja Kuivasjärven hallien ja kesäkentän käyttöoikeus. Omatoimitreenaamaan pääsee, kun hallissa/ kentällä ei ole varauksia. Varaukset voi tarkistaa kotisivujen hallikalentereista. Limingantullin hallissa on koko viikon ajan agilityrata (koko kentän rata). Kesäkentällä valmis agilityrata on ainakin yhtenä päivänä.

Kurssilaskut lähetetään sähköpostitse ja laskun voi maksaa kahdessa erässä: eräpäivät 15.6. ja 15.7. Jos kausi keskeytyy koronan takia (hallituksen ohjeistus) ennen 15.7., jälkimmäistä maksuerää ei tarvitse maksaa. Jos kausi keskeytyy 1.8. jälkeen, kurssimaksun loppuosaa ei palauteta. Poisjääviä treenikertoja ei korvata kauden jälkeen. Kauden aikana poissaoloja voi käydä korvaamassa muissa ryhmissä. Korvauskerroista ilmoitetaan jäsenten facebook-ryhmässä.

Smartumeilla ja ePassilla voi maksaa vain agilitykursseja.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ

Harjoitustilojen korona-tiedote

⚠️ KAS Agilitysport OY:n päivitetty korona-tiedote ⚠️

Toteutamme Suomen hallituksen 16.3.2020 asettamia suosituksia koronaviruksen torjumiseksi seuraavin toimin:

1. Suomen lakien ja yleisen linjauksen mukaisesti, hallimme ei ole julkista liikuntatilaa vaan liiketila. Koska liiketoimintaa ei ole kielletty, myös Alasintien ja Kuivasjärven hallit pysyvät auki.

2. Hallissa saa olla kerrallaan korkeintaan kaksi henkilöä, tai useampi saman ruokakunnan henkilöt, kunhan viiden metrin turvaväli toteutuu.

3. Alasintien hallissa on puolikkaalla kentällä valmis agilityrata. Rata vaihtuu maanantai aamuisin. Tälla tavoin vähennämme esteisiin koskettelua. Ratapiirros löytyy kotisivujen “koulutustilat” välilehdeltä.

4. Kaikki hallivuorot myydään nyt puoleen hintaan! (ajalle 20.3.-30.4.) Emme myy tällä hetkellä uusia kausikortteja. Oman vuoron varaaminen on suositeltavaa, vaikka omistaisikin kausikortin. Tällä tavoin saamme katettua hallien kulut. www.kas.varausmaatti.fi

5. Tässä poikkeustilanteessa alennushinnalla varattuja vuoroja ei voi perua eikä maksua palauteta. Tarvittaessa vuoro on mahdollista siirtää, jos siirtoa pyytää viimeistään 24 h ennen vuokrauspäivää

On asioita mitä voimme tehdä riskien minimoimiseksi:
– Kausikorttilaiset ilmoittavat asioinnistaan hallissa Whats App ryhmässä, mutta 15min sääntö on edelleen voimassa, eikä aikaa voi täten varata itselleen, kuin tekemällä hallivarauksen. Kutsun ryhmään saa lähettämällä pyynnön mailitse.
– Flunssaisena ei saa mennä hallille.
– Halliin ei saa mennä, jos lähipiirissä on odotettu tai epäilty koronainfektio.
– Kädet pestään ennen halliin saapumista huolellisesti saippualla, ja desinfioidaan ennen esteisiin koskemista.
– Huolehdimme oikeasta tekniikasta yskiä omaan kyynärtaipeeseen.
– Halli OY vastaa tarvikkeiden saatavuudesta, ja puhdistaa pintoja päivittäin, mutta jokainen voi omalta osaltaan auttaa pintojen siisteydessä. Kuivasjärven hallissa kannattaa varautua omaan kasidesiin pakkasten vuoksi.

Päivitämme ohjeistustamme hallituksen ohjeiden mukaisesti.

HINNASTO

Limingantulli:
Ma-Pe klo 6:00-16:00 ➡️ 10€/h
Ma-Pe klo 16:00-24:00 ➡️ 20€/h
La-Su klo 6:00-24:00 ➡️ 15€/h

Kuivasjärvi
Ma-Su 8:00-22:00 ➡️ 7,5€/h

PÄÄSIÄISTIEDOTE! (Alasintien halli)

Koko kentän rata hallissa
to 9.4. klo 16 –
la 11.4. klo 13

Koko kenttä tyhjänä
la 11.4. klo 14 –
ma 13.4. klo 10

Näin pääsemme kaikki lajista riippumatta nauttimaan täysin siemauksin pääsiäisestä 🐥🐰

Korona-tiedote

⚠️ Oulun Seudun KAS ry:n koronatiedote ⚠️

Suomen hallituksen tänään tekemien suosituslinjausten mukaisesti KAS ry keskeyttää kaiken yhdistyksen koulutustoiminnan koronavirusepidemian leviämisen hidastamiseksi tiistaista 17.3. klo 16.00 alkaen.

Agilityn, tokon ja rally-tokon viikkokoulutukset siis keskeytetään 13.5. asti. Samoin näyttelytottumustreenit sekä em. lajien vapaavuorot ja erikoiskoulutukset perutaan.

Jatkotoimista ja vaikutuksista mm. kevätkauden päättymis- ja kesäkauden alkamisaikoihin ilmoitamme lisätietoja myöhemmin.

Kevään ryhmät julkaistu!

Kevään ryhmäjaot ja infon löytyvät koulutusryhmät sivulta.

Kevään ryhmähaku käynnissä

Kevään 2020 ryhmähaku on käynnissä 9.-20.12. välisen ajan.

Kevätkausi alkaa 27.1. ja kestää 3.5. saakka.

https://www.oulunseudunkas.fi/koulutukset/ryhmiinhaku/kevaan-ryhmahaku-2020/

Kouluttajia haussa kevätkaudelle

Kevääksi tarvitaan kouluttajia agilityyn, tokoon ja rallytokoon. Kouluttaa voi yksin tai parin kanssa ja/tai osan kaudesta. Uudet kouluttajat voivat kouluttaa kokeneemman kouluttajan parina. Toko- ja rally-tokokouluttajien ilmoittautumiset 10.12. mennessä Pamu Soroselle: hipsuvarvas (at) gmail.com ja agilitykouluttajien ilmoittautumiset Iina Hautalalle: koulutusvastaava (at) oulunseudunkas.fi Keväälle on suunnitteilla myös viikottaiset nätotreenit, jos nätotreeneille vain löytyy 3-4 vuorottelevaa vetäjää. Nätotreenien vetämisestä kiinnostuneet voivat ilmoittautua joko Pamulle tai Iinalle.
Kouluttajaetuudet:
– Kouluttajille maksetaan koulutusreissuista km-korvauksia 0,43 e/ km, korkeintaan 15 e/kerta.
– Kevätkaudella on Tiina Leinosen vetämä kouluttajaryhmä, johon agilitykouluttajat voivat hakea mukaan. TOKO-kouluttajilla ei ole viikkoryhmää, mutta muuta koulutusta on suunnitteilla.
– Viikottain on 1-2 kouluttajien omaa vapaavuoroa. Tulossa nyt myös rally-toko-vapaavuoro!
Ryhmät treenaavat 27.1.-3.5. Limingantullin tekonurmipohjaisessa hallissa. Limingantullissa treeniryhmiä on sekä koko kentällä että jaetulla kentällä (kentät A ja B). Jaetun kentän treeneissä viereisellä kentällä voi olla samaan aikaan kurssi-/treeniryhmä.
Omatoimitreenaajille tiedoksi: Kuivasjärvelle jää keväällä paljon vapaita tunteja arki-illoillekin ja myös Limingantullin hallille vapaavuoroja jätetään.

Nuorison oma agilityryhmä keväälle

Nuorisoryhmä

Agilityn erikoiskoulutusryhmän haku on avattu!

Ylpeänä esittelemme agilityn erikoiskoulutusryhmän kaudelle 2020!
Lue lisää täältä