Kesäkauden ryhmiin haetaan 21.-29.4. Kouluttajahaku käynnissä!

Kesäkauden ryhmiin haetaan 21.-29.4.Tulossa on kaikentasoisia agility-, TOKO- ja rally-ryhmiä.
Kesäkaudelle suunnitteilla hoopers-viikkoryhmä, Sari Eskelisen Ruotsin rallyn ratatreenejä, Control Unleashed-kurssi by Saara Uljas, Tarja Melakarin TOKO-kurssi, Riitta Laitisen agikurssi, Tiina Jaakolan agikurssi, Jenni Ripatin TOKOn lyhytkurssi, ohituskurssi, arkitottelevaisuuskurssi yms.
Kesäkaudeksi tarvitaan kouluttajia! Kouluttaa voi yksin tai parin kanssa joko koko kesän tai puoli kautta (kesäkausi 15.5.-13.8.). Kouluttajien ilmoittautumiset Pamulle ja Iinalle.
Kouluttajat voivat halutessaan hakea oman koiransa kanssa kouluttajien omiin ryhmiin. Km-korvauksia kouluttajille maksetaan 0,53 e/km, max 18,02 e/koulutusreissu. Lisäksi kouluttajille on tarjolla eri lajien viikonloppu/ lyhytkursseja.

Kommentointi on suljettu.