Kouluttajia haussa kesäkaudelle 2022

Haemme eri lajien ja lyhytkurssien koutseja kesäkaudeksi (23.5.-28.8., 10 ohjatut treenit)
Jos haluat kouluttaa meillä, kertoisitko:
– mitkä päivät ja kellonajat sinulle sopivat
– haluatko kouluttaa yksin vai kouluttajaparin kanssa
– minkä tasoista ryhmää haluat kouluttaa
– kesäkaudella viikkoja on 14 ja ohjattuja treenejä vähintään 10. Kouluttajilla on siis mahdollista pitää kesän aikana lomaviikkoja.
Kouluttajaksi ilmoittautumiset 30.4. mennessä.
KOULUTTAJAETUUDET:
– Agilitykouluttajat voivat halutessaan hakea mukaan jompaan kumpaan Tiina Leinosen kouluttamaan ryhmään: ma Alasintien ryhmään tai to Kuivasjärven kesäkentän ryhmään.
– TOKO- ja rally-toko -kouluttajille on myös tulossa ryhmä, jota kouluttaa touko- ja kesäkuussa Jenni Ripatti. Loppukaudellakin ryhmällä on kouluttaja.
– Kouluttajaryhmien osallistumismaksu 140 e/ vähintään 10 ohjatut treenit. Osallistumismaksuun sisältyy myös omatoimitreenioikeus KAS:n halleilla ja kesäkentällä.
-Agilitykouluttajilla on kesällä ilmainen kouluttajakurssi kevään tapaan (koul. Ansku Niemelä) ja TOKO- ja rally-kouluttajat voivat osallistua yhtenä päivänä puoleen hintaan Lentsu Välimäen juhannustokoihin.
– Kouluttajille maksetaan km-korvauksia 0,46 €/km (korkeintaan noin 15, 64 e/ koulutuskerta)
Jos agilitykouluttaminen kiinnostaa, ota yhteyttä Iinaan: koulutusvastaava (at) oulunseudunkas.fi ja tokon sekä rally- tokon osalta Pamuun: hipsuvarvas (at) gmail.com. Viestiä voi laittaa myös mesessä ja Whatsappissa.
Kesän ryhmiinhaku on 25.4.- 4.5. Ryhmät julkaistaan 15.5. mennessä ja kausi alkaa 23.5. Ryhmäpaikkaa voi hakea täyttämällä lomakkeen, jonka linkki löytyy haun alkaessa kotisivuilta ja facebook-ryhmistä.
Ystävällisin terveisin, koulutusvastaavat Iina ja Pamu

AGILITY-, TOKO- JA RALLY-RYHMÄT

Kommentointi on suljettu.