Liity jäseneksi!

KAS säännöt sanovat jäsenyydestä seuraavaa:

”Yhdistyksen jäseneksi pääsee jokainen hyvämaineinen johtokunnan hyväksymä henkilö. Jäseneltä peritään yhdistykseen liittyessään kirjaamismaksu sekä vuosittain jäsenmaksu, joiden suuruudet määrätään yhdistyksen vuosikokouksessa. Jäsen voi myös suorittaa ainaisjäsenmaksun, joka on 10 kertaa sen hetkinen jäsenmaksu.

Jäsen voidaan erottaa yhdistyksen johtokunnan päätöksellä, jos hän jättää jäsenmaksunsa suorittamatta, jos hän muuten rikkoo yhdistyksen sääntöjä tai hyviä tapoja vastaan tai jos hän menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella on huomattavasti vaikeuttanut yhdistyksen toimintaa. Yhdistyksen jäsenellä on milloin tahansa oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhdistyksen johtokunnalle tai sen puheenjohtajalle taikka ilmoittamalla erostaan yhdistyksen kokouksessa merkittäväksi kokouksen pöytäkirjaan.”

HUOM! Saadaksesi osallistua kisoihin alennettuun jäsenhintaan, kilpailulisenssissäsi tulee olla merkittynä edustusseuraksi Oulun Seudun Kennel- ja Agilityseura KAS ry

Jäsenmaksut

Oulun Seudun Kennel- ja Agilityseura KAS ry:n jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille:
Optia FI84 4600 2020 0950 16. Vuoden 2017 jäsenmaksu tulee maksaa 15.3. mennessä! Jäseneksi voi liittyä myös kesken vuoden.

Hinnasto 2017

• Varsinainen jäsen 30 €
  • Nuorisojäsen 15 € (alle 18-vuotiaat)
  • Perhejäsen 15 € (samassa taloudessa asuu ainakin kaksi KAS:n jäsentä)
  • Ainaisjäsen 300 € (10 x vuosimaksu)
  • Uuden jäsenen kirjaamismaksu 5 €

Kirjoita maksulomakkeen lisätietoja kohtaan oma nimesi ja osoitteesi sekä lyhenne varsinainen, nuoriso tai perhe.
Uudet jäsenet maksavat lisäksi 5 € liittymismaksua. Esimerkiksi nuorisojäsen maksaa ensimmäisenä vuotena siis 20 € (15 € + 5 €).
Jäsenmaksut ovat voimassa vuoden loppuun lukuunottamatta ainaisjäsenmaksua. (Poikkeus: Jos liityt joulukuussa jäseneksi, jäsenmaksusi kattaa myös seuraavan vuoden!)
Jäsenasioista voi kysyä lisätietoa jäsensihteeriltä: jasensihteeri(at)oulunseudunkas.fi

Uusi jäsen

• Maksa jäsenmaksu yllä kerrottujen ohjeiden mukaisesti. Ota maksun arkistointitunnus talteen. HUOM! Jäsenmaksua EI voi maksaa Smartumeilla.
  • Täytä jäsenhakulomake tästä
  • Muista kirjoittaa lomakkeeseen myös jäsenmaksusi arkistointitunnus!
  • Saat 1-2 viikkoa jäseneksi liittymisen jälkeen Tervetuloa jäseneksi –sähköpostin

Vanha jäsen

• Maksa jäsenmaksu 15.3. mennessä yllä olevien ohjeiden mukaisesti. HUOM! Jäsenmaksua EI voi maksaa Smartumeilla.
  • Kirjoita maksukuitin viestiosaan nimesi, osoitteesi ja lyhenne varsinainen, nuoriso tai perhe sen mukaan millainen jäsen olet.
  • Jos et halua enää jatkaa jäsenenä, jätä jäsenmaksu maksamatta. Jäsenmaksujen maksamisesta muistutetaan kerran. Tämän jälkeen ne jäsenet erotetaan automaattisesti, joilla kuluvan vuoden jäsenmaksu on vielä maksamatta.

Ryhmiin ovat etusijalla KAS:ia edustavat koirakot. Jos olet uusi harrastaja, voit hakea paikkaa alkeiskurssille. Lisätietoa seuraavasta agilityn alkeiskurssista saat koulutusvastaavalta: koulutusvastaava(at)oulunseudunkas.fi. TOKOn alkeiskursseista voit kysyä tarkemmin TOKO-vastaavalta: tokovastaava(at)oulunseudunkas.fi.

Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri(at)oulunseudunkas.fi

3 vastausta artikkeliin Liity jäseneksi!