KAS

Oulun Seudun Kennel- ja Agilityseura KAS ry perustettiin virallisesti 15.1.1994. Sitä edelsi kuitenkin jo mittava määrä toimintaa Partis’Co:n ja Kempeleen Erä- ja Kennelkerhon puitteissa. Ensimmäiset viralliset agilitykilpailut järjestettiin syksyllä 1993, jonka jälkeen toiminta virallistui uuden yhdistyksen, KASsin, nimissä.

Vuosien saatossa seuramme on ollut monessa mukana. Agilityn ja tottelevaisuuden koulutus- ja kilpailutoiminnan lisäksi KAS on järjestänyt erilaisia koko perheelle suunnattuja tapahtumia. Menestystä KASsin jäsenet ovat niittäneet molemmissa lajeissa niin koti- kuin ulkomaan kentilläkin. Maajoukkue-edustuksia seuralle on kertynyt säännöllisen epäsäännöllisesti.

KASsin jäsenmäärä on vakiintunut n. 250 jäsenen paikkeille. Tälle jäsenistölle seura pyrkii tarjoamaan mahdollisuuden harrastaa ja kouluttaa koiriaan ohjatusti. Tavoitteena on ylläpitää ja kehittää turvallisia ja laadukkaita harjoitusolosuhteita.